Toysdaily 玩具日報

【Code Geassコードギアス專區】

今集R2都幾誇XD
不過嘛... 朱雀... 聽到你知魯路修給你的geass時
總覺得你有一天會被"漂白"

p.s: 有冇人有伯爵發聲旦唔要賣俾我XD
原帖由 rider_douglas 於 25-5-2008 11:22 PM 發表
今集R2都幾誇XD
不過嘛... 朱雀... 聽到你知魯路修給你的geass時
總覺得你有一天會被"漂白"

p.s: 有冇人有伯爵發聲旦唔要賣俾我XD

正咪得囉:34:
不過好似冇預告
下集停播?
原帖由 rider_douglas 於 25-5-2008 11:31 PM 發表
不過好似冇預告
下集停播?

冇錯:79:
下集好似系有中華軍 因為大地震要默哀所以停播?:55:
原帖由 chunwai0091 於 23-5-2008 12:15 AM 發表
我的小小收藏:shy:

最底層先係:DD
http://i78.photobucket.c ...

想問下lancelot既1/35模型呢...
有埋飛行器個盒,如果無上色,本來金色既地方變左黃色??
而普通版同豪華版,如果無上色,本來金色既地方都係金色??
係唔係咁呀?

同埋仲有figma隻魯魯修,頸巾係咪剩係得紅色一條色,無特別版?

同埋最後知唔知c.c. 1/8係咪無晒了,搵唔到:cool:
原帖由 yinhei_wa 於 26-5-2008 08:46 PM 發表

想問下lancelot既1/35模型呢...
有埋飛行器個盒,如果無上色,本來金色既地方變左黃色??
而普通版同豪華版,如果無上色,本來金色既地方都係金色??
係唔係咁呀?

同埋仲有figma隻魯魯修,頸巾係咪剩係得紅色一條色 ...

figma頸巾有綠/紫/紅3色
豪華版唔知..1/35模型除左個"珍珠色"之外都係黃色
原帖由 rider_douglas 於 26-5-2008 10:29 PM 發表

figma頸巾有綠/紫/紅3色
豪華版唔知..1/35模型除左個"珍珠色"之外都係黃色

咁頸巾係隨機唔同架?
即係有機會係是但一隻色?
同埋d 模型即係所有都係黃色,要自己油金色?

今日先見到呢個post tim:78:
黎拜帖
原帖由 清仔~.~ 於 26-5-2008 12:57 AM 發表

冇錯:79:
下集好似系有中華軍 因為大地震要默哀所以停播?:55:

:ice: 唔好亂黎...下集係播Code Geass r2祭
原帖由 yinhei_wa 於 26-5-2008 11:05 PM 發表

咁頸巾係隨機唔同架?
即係有機會係是但一隻色?
同埋d 模型即係所有都係黃色,要自己油金色?

Yes the scarf is sold with figure randomly.. you dont' know what color it is until you've torn opened the black plastic bag... Nonetheless... not many places still have the scarf ga la.. get it wherever you can.
有無人知道lancelot 1/35 藍色個盒普通版,
有無鍍金?
定係剩係白色個盒有?
同埋offshot而家出左幾多款?

offshoot出左Lancelot, sutherland*2
黎緊出Gloucester, 新Lancelot
原帖由 rider_douglas 於 27-5-2008 09:06 PM 發表

offshoot出左Lancelot, sutherland*2
黎緊出Gloucester, 新Lancelot

仲有呢,其實到底1/35模型度,
lancelot既豪華版同普通版係白色同珍珠白,
咁其實呢兩隻白色點分 - -

同埋諗緊其實買唔買埋mega house同mcm既lancelot好?
聽講d色唔太得
但佢之後出個隻紅蓮二式既金屬色版又好似幾靚咁:49:

mega house就真係建議你咪買喇:69:
我又入來踩下場先:34: :34: