Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 激謎動作-六神合體

頭像被屏蔽
能頭就無勒,but我既諗頭就一定唔會將我隻六神咁擺囉~:43: :43:
可能我對d萌向卡通幾反感~:50:
只屬個人意見咋,樓主咪炸型喎:34: :58:
原帖由 omega_rugalhk 於 11-5-2008 09:13 PM 發表
能頭就無勒,but我既諗頭就一定唔會將我隻六神咁擺囉~:43: :43:
可能我對d萌向卡通幾反感~:50:
只屬個人意見咋,樓主咪炸型喎:34: :58:

這就要觀摩觀摩了~:he:
嘩! 六神 x 涼宮, 超萌呀... :71: :71:
頭像被屏蔽
good~:43:
:71:
:( 暈
:66: :66: :66:
估唔到外星機械人都屈服係涼宮裙下~~
六神恥辱...
一篇帖就足以映照出不同人的心態。:78:
總算沒發表錯。:78:
頭像被屏蔽
哈,一張帖就能看出雖是"萌向"發燒友,强呀:71: :he:
很有心機...:71:

ハレ晴レユカイ...的確算是ACG界內最受歡迎的「Figure可動性測試」用舞蹈...

至於《涼宮春日的憂鬱》...小櫻一直不認為是行萌的...市面上的確有不少人對此作一知半解...真希望他們先看看故事(尤其是小說版)後才下定論吧...

用舞蹈來表現其可動性...應該是表揚多卦...

小櫻上
原帖由 小櫻 於 12-5-2008 10:40 AM 發表
很有心機...:71:

ハレ晴レユカイ...的確算是ACG界內最受歡迎的「Figure可動性測試」用舞蹈...

至於《涼宮春日的憂鬱》...小櫻一直不認為是行萌的...市面上的確有不少人對 ...

多謝支持!:77::77:

見過世面的人,對突如其來的衝擊並不感一回事,更是處之泰然;
但對未過世面的人,對突如其來的衝擊與改變則無法接受了。

而且六神合體有這麼高的可動性,沒理由要他次次也扮演舉劍或棟劍的Saber 這個阿瑟王吧?
這反而少了很多創意,既然有高可動性,何不挑戰其可行性呢?這不是更有趣味嗎?

某程度上,靈感也來自這兒
http://hk.youtube.com/user/plamoo
吸毒既人都可以話唔吸既人未見過世面既,
當然, 男人老狗喜歡萌又未至於吸毒既程度, 誇左.

我對喜歡萌的男生係反感既
係cosplay場見到d佬用大炮對住d妹妹, d佬個個典型電車男樣, 場面都幾反感.
又一次, 係旦場見到個5'10"既四眼佬, 咩住個大背囊一條友抽涼宮,
唔中好野, 好漫畫反應咁大叫"唉喲", 之後再抽, 中左涼宮,
就捏實拳頭"YES", 在場既十幾人都為之側目:ar:

相信樓主大大都唔係呢d電車男, 只怪呢d怪男影響左其他人對愛萌男生既睇法.
又或者樓主根本係女生就更無問題啦:71: