Toysdaily 玩具日報

查看: 10658|回復: 5

放玩具既櫃擺杯水有咩用???

會唔會潮濕架......有咩作用???
假如閣下的櫃內有射燈之類就會放...作保持濕度之用...

其他用途...例如方便檢查玩具櫃是否保持水平位置...方便閣下執拾玩具時解渴...又可以從水位得知閣下有多久沒有執拾玩具櫃及加水...

小櫻上
誘蚊產卵器.....:71:
原帖由 小櫻 於 3-5-2008 08:28 AM 發表
假如閣下的櫃內有射燈之類就會放...作保持濕度之用...

其他用途...例如方便檢查玩具櫃是否保持水平位置...方便閣下執拾玩具時解渴...又可以從水位得知閣下有多久沒有執拾玩具櫃及加水...

小櫻上

執拾玩具時解渴:59: :DD
好小人玩玩具會擺杯水入去ga wo~~~~你係唔係聽到d 老野講話佢地d 玩具要擺杯水係櫃入邊呀??  如果係~~果d 老野講緊d 玩具一定係d 一百幾廿萬~乾隆年代咩鬼白玉碗呀果d 啦~~~果d 就要放杯水~~因為太乾會裂~~~

大大亦可以係合金魂/神話/其他合金玩具附近放杯水的~~~~睇下氧化的時間同埋變左咩樣~~~之後寫份報告上黎比TD d兄弟睇下"水對現時合金氧化的程度之報告" 一定好大回響~~~~~
有玩12寸就要放杯水~
晤系D衫就会硬