Toysdaily 玩具日報

樓主: happytogether

TF 專區 x [斯比頓星] 炒飯總壇 ~ 變形金剛@人人有得玩 [IIB] p8800 TFclassics 2.0

原文章由 神王 於 9-12-2006 10:06 PM 發表

你又幫heero買左,我早2日又幫佢班左隻grimlock = ="

益下D無既人麻~~~~~:cool:
好多人想要呢!!!!!

(唔知他用黎收藏定是佢幫朋友買呢???)
其實玩classic唔洗怕無, 起碼我今日坎左斗斗一轉仲有大把門除左天火咩都有),仲有一月大把貨喎....大家唔好比炒家誤導做市呀!
原文章由 clement 於 9-12-2006 09:54 PM 發表

放咗喺收銀隔離一個好唔顯眼o既地方:die:

係呀,收銀隔離,右手面,各兩set
今日經過北角新之城百貨 1/F,  見到有 "鋼鎖",

得一隻係櫃內,我問幾錢....佢話 $26X,比你 $ 25x .....

係痴住TOYC個間,老闆好好 人,不過我無興趣.......~!!

報料完畢
原文章由 JoJoFans 於 10-12-2006 12:42 AM 發表

得一隻係櫃內,我問幾錢....佢話 $26X,比你 $ 25x .....

係痴住TOYC個間,老闆好好 人,不過我無興趣.......~!!

報料完畢

哇.. 佢真係幾好人wor.....:ice:
個老闆都抄得好利害下wow...
原文章由 asura 於 10-12-2006 12:48 AM 發表

哇.. 佢真係幾好人wor.....:ice:
原文章由 henryliuch 於 10-12-2006 01:36 AM 發表
個老闆都抄得好利害下wow...

sorry arr~~~ I have not play TF....dont know the price~~ :ice:
斗斗價$((
原文章由 JoJoFans 於 10-12-2006 01:42 AM 發表

sorry arr~~~ I have not play TF....dont know the price~~ :ice:
原文章由 henryliuch 於 10-12-2006 01:46 AM 發表
斗斗價$((

how much for 天火 ga?? thx big big~!! :ice:
原文章由 JoJoFans 於 10-12-2006 02:32 AM 發表

how much for 天火 ga?? thx big big~!! :ice:

天火仍未見過實物, 價錢應該屬classic文級數, !((.(
下???? 我仲以為我睇錯tim~~~~
$@^)?????無病呀馬~~~~!!!!!

真係高處未算高喎~~~~ 呢隻CLASSIC鋼鎖何得何能值$@))以上!!!
真係好氣忿呀!!!   仲要扮益人......真係~~~~~
趁火打劫~~~~

其實唔知係唔係以前CLASSIC果隻.....!!!!!  HAHA~~~
原文章由 玩具烈士-奇雲 於 10-12-2006 02:35 AM 發表
下???? 我仲以為我睇錯tim~~~~
$@^)?????無病呀馬~~~~!!!!!

真係高處未算高喎~~~~ 呢隻CLASSIC鋼鎖何得何能值$@))以上!!!
真係好氣忿呀!!!   仲要扮益人......真係~~~~~
趁火打劫~~~~

其實唔知係唔係以前 ...

今日係信和都見到咁上下價:DD
好好彩...今日係笑曼地庫買到天火呀....全層個地庫得一間見到有...仲要得一隻display....
見到佢個陣因為女朋友係身邊....唔敢出手...但係見到佢唔係炒價...係正價!((
於是行返轉頭....唔理女友既魔掌....一於出手....但係當時見到有人拎住....勁驚佢會比人領養左呀...
但係見到個位人兄一放低...二話不說就買左佢....勁開心.....
原文章由 阿緣 於 10-12-2006 02:45 AM 發表
好好彩...今日係笑曼地庫買到天火呀....全層個地庫得一間見到有...仲要得一隻display....
見到佢個陣因為女朋友係身邊....唔敢出手...但係見到佢唔係炒價...係正價!((
於是行返轉頭....唔理女友既魔掌....一於出 ...

嘩:no:恭喜呀,大大影相比我地睇下啦:shiny:
原文章由 JoJoFans 於 10-12-2006 12:42 AM 發表

報料完畢

點係呀平咁多, 個老闆果然係好好人, 搵7笨:*:*:* 真係虧佢講得出口。