Toysdaily 玩具日報

查看: 26812|回復: 27

● 涼宮春日的劇照 - figma鶴屋/朝倉涼子

以下大部份圖片..模仿劇情拍攝....讓涼宮Fans,可以一同重溫一下經典場面....:52:

對生活感到鬱悶的涼宮.....

朝比奈(大),向阿虛展示胸口的星形痣....

有希經典pose.....

團長又有怪念頭要發表了~~~

涼宮把精神念力灌注給阿虛....

有希使用mouse法......:DD

朝倉涼子與阿虛的黃昏約會.....

阿虛險避過致命一刀...

有希及時來到~~

還記得有希這個漂亮的空翻嗎? (我懶...冇執走支棍....:( 有礙觀瞻)

哩幅執走左支棍喇....

有希以身體作餌...

朝倉涼子的消失....

涼宮又向朝比奈打鬼主意....

SOS團全人.....

拍X照.....

謝謝觀看~~~~

完~~

:$
原帖由 MAX 於 25-4-2008 23:37 發表
以下大部份圖片..模仿劇情拍攝....讓涼宮Fans,可以一同重溫一下經典場面....:52:

對生活感到鬱悶的涼宮.....

朝比奈(大),向阿虛展示胸口的 ...

好正呀大大:handshake: ,超感動的感覺似:$ :$
gd 呀, 好有衝動衝落街買番隻figma涼宮玩:$
(玩具鋪已關門):no:
原帖由 星月浪人 於 25-4-2008 23:49 發表
gd 呀, 好有衝動衝落街買番隻figma涼宮玩:$
(玩具鋪已關門):no:

等你表演~figma涼宮好好玩呀:$
How can u get the full classroom set!!!!!???:Q
:71: :71:
:71: 多谢大大重现各经典画面!
令人感动啊! :$
:71: :71:
見到呢個Post連我呢個cd-rom都要回一回, 真係好到不得了:71:
頭像被屏蔽
:50: :73: :71:
好正:handshake:

估唔到其他頭放入去又ok wo:71:
呢句當日你寫過俾我,我而家還番俾你 :^

你做晒我準備想做個d圖

講笑啫,
你嘅涼宮"架生"真係好鬼齊囉,可以整到咁多劇照,超正呀 :handshake:  . ....
原帖由 Gundam@EFSF 於 25-4-2008 11:52 PM 發表
How can u get the full classroom set!!!!!???:Q

SEGA出過兩SET(4款)涼宮景品..."北高HR"...SET野連埋學校枱枱櫈櫈...
第一套個內咭係課室做背景...即係我相片中個課室背景...第二SET背景係異空間...即係大星球....

其餘教師枱,鋼琴,小木櫃...就係MEGA HOUSE以前出過一SET盒蛋....
好正:71: 尤其是朝比奈(大):shy: