Toysdaily 玩具日報

查看: 34783|回復: 38

太空小五義

首先真係要多謝Vincent割愛,小弟先有機會擁有呢隻夢寐以求的玩具:52:

呢套動畫係麗的做,我記得大約係下午五點幾至六點幾呢段時間做。當時對呢套動畫的感覺係:乜隻機械人咁大個鼻,同埋成個肥仔咁?雖然唔係集集睇,但印象好深刻!而事實佢個名雖然叫哥頓,但一D都唔頓。隻機械人我覺得最正係D駕駛員可以企係佢咀下面黃色個平台度,亦都講出隻機械人有幾咁大隻!細心留意下亦會覺得佢D戰機戰車係設計得幾正,龍之子D機設真係有佢o既特色。玩具本身雖然活動性能唔高,但好有個種鐵甲人o既感覺(好難形容,總之有種實在、熱血感)

相影得唔係咁好,請大家見諒!

:77: :77: :77:
正呀!
大大入得好!!!

依家諗諗,原來真係有好多童年玩具未出!!
嘩!隻哥頓好新淨吓播!實在難得!好 !好!好嘢!:71: :71:
細個時,成日覺得佢同宇宙騎士~"碧嘉斯"好似樣!
GOOD AR>>>
請問係咩年代...?冇乜印象喎...:67:
I like those vehicles very much. I asked my mother to buy me the "blue fish" but.................
又是輕典:65:
One of my favrote "pre-gundam" robot, may be one of the first "真實系" ....?? ( hahaha )
but can't remember the story lu ...
哥頓:shiny: :shiny: :shiny:
我最鍾意係啲人設,玩美式足球加葵扇紅心階磚,印象極其深刻!!!!!
小時候都有看過這套卡通.:35:
這隻真是經典品.:77:
珍品啊!!!!!恭喜大大!!!!!!!!:71:
這個出就正la.....可變....龍, 虎, 鷹!! :63:
呢套野特別在條女係隊長,細個真係覺得好出奇.
我也有剛整理出來這系列的玩具

http://tw.myblog.yahoo.com/jw!VB ... 7&prev=-1&next=2594