Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 六神......我實在太過愛你啦! ( 注意,超多圖! )

六神戦隊:71:
最後果張已經唔係"六神"........係"廿四神"先正確
原帖由 N-piccolo 於 6-4-2008 06:06 PM 發表
do you agree that some other bigbig said the scale of the new SOC六神 is not good enough, such as the head is too small, the legs is too long and feet are too large, two wrists are too short.........

係嫁~ 不過自己無執著舍份完美,所今次soc算係咁了~
不過其實唔明點解技術明明做得到,但又唔做好d...唔知咩心態law
原帖由 玩具Joe 於 6-4-2008 05:56 PM 發表

合體時怕唔怕撈亂, 哈哈!:DD

其實開頭怕的,不過玩多幾次已經認得佢地邊個打邊個了
原帖由 satan1112 於 6-4-2008 06:08 PM 發表
樓主,你最愛咩版本?
我自己最愛早期台灣,價錢OK,素質幾好:)

未有日製美版前諗法同你一樣~不過其實早期台版對於大部份想要,但又不想花費太多的朋友黎講,
確實係一個唔錯既選擇,但係現在要搵早期台版,分分鐘仲難過搵日版同美版~

但你有無留意到一樣野,就係早期台版的人頭獸和雙手機械人,係用焗漆的方法上油,不是用電鍍,
所以顏色無咁日制美版咁鮮艷的
細個只我以前有呀,好有feel呀。。。
Hardcore fans!!!
A Super Duper fan! Thanks for your sharing.
精華值得重溫
Did 樓主also collect 超合金魂GX-40G六神合體基恩??? :58:
一個字"強":50::71:
:71:勁呀!
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 9 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
GOOD...............
六!!神!!合!!一!!:$
版主真的太無敵了,六神合體王非你莫屬{:1_377:}