Toysdaily 玩具日報

請問一下有冇師兄係有儲開日本既火車?

近日見到好多日本既火車相都好靚...想了解下有冇相關產品

市面上有d咩公司出左d咩系列既火車?
比例一般係幾大?
價錢又大概係點?
有冇需要組裝?
定係全部係完成品?
呢類產品易唔易搵?

大概又可以係邊度搵到一d專門或比較多呢類日本火車賣既店舖?

問題比較多...請見諒
如果有儲開既師兄..可唔可以貼一兩張相出黎?

唔該.
1. kato&tomix,so many many系列
2. 150/1
3. one train around$!!))-$!&))不等,套裝有$@@))左右
4.路軌要車不用
5. 全部完成品,不果有D車內已經有燈,如冇可自行購買加上
6. 以前三越好多,宜家可以去深水涉X和都有少量,或糖街16/F,灣仔等等,因為其實好多人玩歐州車多,不果我都最喜歡日本車,我都買嘔唔少血…
噢...唔該師兄..
原文章由 -Zeta- 於 11-12-2006 10:17 PM 發表
近日見到好多日本既火車相都好靚...想了解下有冇相關產品

市面上有d咩公司出左d咩系列既火車?
比例一般係幾大?
價錢又大概係點?
有冇需要組裝?
定係全部係完成品?
呢類產品易唔易搵?

大概又可以係邊度 ...

a few old photos

Fewer and fewer place have them for sale now in HK.... :sad::sad:

There are many brand, both completed or in kit form, beginner better start with Kato or Tomix basic set...