Toysdaily 玩具日報

<<He-Man 聯盟>> Page 1 集中相片26/08/2008

武器大王正....剛剛上個月復刻我都買左!
有冇人會買snake version 武器大王?
好似除左個頭之外無咩分別...但係為左本漫畫...我都係買左!
有冇人會買snake version 武器大王?
好似除左個頭之外無咩分別...但係為左本漫畫...我都係買左!
cantona 發表於 27-6-2012 12:01

漫畫內容scan上黎得唔得??
回復 1428# BUSTERMACHINE

當然可以
PM 個 email 俾我啦.....

DC 出個本我都訂左....應該7月中有第1期睇!
回復  BUSTERMACHINE

當然可以

DC 出個本我都訂左....應該7月中有第1期睇 ...
cantona 發表於 28-6-2012 14:21

PMed
唔該哂大大!!
:77:

當然可以

DC 出個本我都訂左....應該7月中有第1期睇 ...
cantona 發表於 28-6-2012 14:21

第一期應該會買, 之後就等合訂本!!
回復 1430# BUSTERMACHINE

send 左...你check 下收唔收到?
個file total 都13M
如果你收唔到再PM 我

send 左...你check 下收唔收到?
個file total 都13M
如果你收唔到再PM 我
cantona 發表於 28-6-2012 15:22

Thx 大大
已經收到了

今期HE-RO已出
但古代HE MAN仲未出
希望下期會出啦~~
回復 1433# BUSTERMACHINE

GOOD...
到時 scan 左第2期再send 俾你!

GOOD...
到時 scan 左第2期再send 俾你!
cantona 發表於 29-6-2012 10:24

thx哂大大先~~

另外, DC既HE MAN#1今日出呀! 好想去拎, 不過星期五先過海....:no:
回復 1435# BUSTERMACHINE

今日出?我今日要去cwb 喎....睇下有冇得拎先~~
回復 1435# BUSTERMACHINE

尋日去左...但係訂個間要星期六先有....隔離個間就出左!

尋日去左...但係訂個間要星期六先有....隔離個間就出左!
cantona 發表於 5-7-2012 09:30

師兄O係簡基勒度訂??
回復 1438# BUSTERMACHINE

CLARK'S COMIC 唔知係咪你講個間...

隔離個間話薄裝無得訂...所以係左呢間訂!

CLARK'S COMIC 唔知係咪你講個間...

隔離個間話薄裝無得訂...所以係左呢間訂!
cantona 發表於 5-7-2012 14:19

薄裝無得訂??
佢擺明水你啦, 佢唔係靠幫人訂薄裝佢執左好耐啦!!