Toysdaily 玩具日報

新大富翁!!大家快d幫手投香港一票啦!!

首先唔知會唔會貼錯區,不過大富翁都係玩具呀:34:
(如果錯區,請原諒)

新大富翁會用各大城市做地名,希望大家投下香港啦!
香港就快out出30名啦!
http://www.hasbro.com/games/zh_MO/kid-games/monopoly/

大家記得每日都去投票呀,可以日日投咖!!:71:
不過要先登記,投完票可以參加抽獎,記得每日投香港啦!!:64: :64:

大家有無投票呀?:65:
我login左之後點投票??
點解要畀email同密碼佢登記?所以對吾住,我無投票。
原帖由 軒少 於 27-2-2008 08:46 PM 發表
我login左之後點投票??

之後選香港,再加入我的城市,之後再按投票:71:
原帖由 sundaydriver 於 27-2-2008 08:55 PM 發表
點解要畀email同密碼佢登記?所以對吾住,我無投票。

因為1人1日1票嘛,所以要先登記囉!
我初頭都想唔登記,唔投,不過諗諗下,算啦,盡d力幫香港宣傳下啦,所以就登記左:73:
我開左個新email去投標
希望香港會有份啦
每日都可以投一次架,不過好似仲有兩三日就截止啦,所以想出一分力就要趁哩兩三日搵多d人幫幫手啦~:45: :45:
以我所知香港好似落後左少少,(要頭二拾名先有份)...香港依家好似o岩o岩跌出二拾名以外;所以算係選情告急... :69: :69:

原帖由 rarityraider 於 27-2-2008 09:47 PM 發表
每日都可以投一次架,不過好似仲有兩三日就截止啦,所以想出一分力就要趁哩兩三日搵多d人幫幫手啦~:45: :45:
以我所知香港好似落後左少少,(要頭二拾名先有份)...香港依家好似o岩o岩跌出二拾名以外;所以算係選情告 ...

係呀,所以大家投下啦,
不過有第2輪投票咖,第2輪頭2名都可以加落新大富翁度咖!