Toysdaily 玩具日報

查看: 8262|回復: 20

今日大雨中入手了裝著The Next 幪面超人 1號 & V3

今日大雨中入手了裝著The Next 幪面超人 1號 & V3
個價真係好靚,唔係好貴係好鬼死貴:66:
整體上顏色都幾靚仔,外盒跟舊裝著變身如:V3相比大左D,Body也比舊裝著變身大了一些:36:
今晚無時間同佢地剪綵住,影住d比大家seesee,睇吓入唔入得過:75:

so how much a~~~:he:
大大入手價錢??
原帖由 玩具王者 於 23-2-2008 11:33 PM 發表
大大入手價錢??

$ !XX:63:
對the next 1,2冇好感.........等出the first版
原帖由 神王 於 23-2-2008 11:48 PM 發表
對the next 1,2冇好感.........等出the first版

OH NO!你哄講一講我先知自己入錯貸,我係想入the next v3 or the first 1 的,我意為係the first 1 呀!
the next 1 !OH NO!:30:

係單隻價??:?
幾大兩都跑去買:79:
係呀, 我響船仔都係見到呢個價, 不過我估係水貨
比我就唔買... 有錢都唔使咁 sai...........
等月尾出糧先:62:
本人覺得笨大應該以SHF重新出過舊1號至影月,因以前嗰啲真係吸引唔到我買,我都係見到電王個素體全新製作先至買裝著:65:
:67: 分享個盒?
原帖由 大舊金 於 24-2-2008 06:50 PM 發表
:67: 分享個盒?

box art 都係你俾錢買o既野之一o黎o既:DD :DD
旺角見到 !XX ,點計都係太貴 :50:
計返 SIC the first 1 & 2 單隻都唔駛咁貴:76: