Toysdaily 玩具日報

查看: 4893|回復: 10

SIC 18,39跳樓價

今日早咗收工去深圳東門行下,記得之前有個動漫城開咗,無聊就去睇下...
個場两点半賣野嘅人多過客人:ice: ,真係無乜野睇...
不過一入場有間比較似樣嘅:shiny: ,門口都幾多新貨(當然不能同旺角比),
仲有D做特價:handshake: 本人覺得最低就係sic18復刻 V3&怪金剛、sic39 G3&G4
一律賣一魚八蟹(死人頭),計返港幣两魚有找:D 雖然我聖誕已經响黃埔皮脆買咗(生意發):no: 不過立即打長途比老友買咗盒G3同G4!

咁平:@
係咩板就唔肯定,不過係全新堅嘢!:71:
仲可以比幾隻你簡:52:
深圳東門:@
and gundam fix and HCM pro ??
any other good things?
其他貨都有D特價,不過我唔知算唔算平:38: ,
sic20孖装亞杰多都係果個價,但係18同39成¥6000我就覺得好鬼低:D !
上開去咪睇下囉!如果特登為一兩件貨,計返車錢同時間就無數圍啦...:(
wow!! g3 and g4 is good price wor!! hope hk will have that price too la haha~~
SOOO CHEAP????????
我都買左,門口間ma
有無大大可以help me 買呀!!:52: :52: