Toysdaily 玩具日報

查看: 50279|回復: 60

我家的玩具 (^_^:) <15/03/2009 第五次更新相片>

好久無換相了,首先是廳中的玩具角,一個大櫃加一幅在好多大大家中都發現的「嘆息之牆」:80: ...

大櫃共12格,每兩格逐張睇睇啦.........
第二格放的膠魂,好鍾意他出的舊特攝角色,可惜現在好似條line死了...:52:

神話...是近年的一條血路,每位大大家中多少也有...
第四格 12" 及 8"......因角色喜愛才買,畢竟是高消費產品...

森林家族...有趣的玩具...
第六格的 MOTU...開始出2008/2009 Classic,不過在港沒有大貨,希望遲d會好d啦....:61:

當年出的超像革命筋肉人,一流,可惜價格跳樓,價格跳樓...好多時也可能是出品的警號,所以無再出了...:80:

SIC 也是好多玩家的最愛...不過希望他繼續進步啦...:67:

犬狼 和 美國的兩大英雄,最下層可以見到我最愛的比達...相信佢好快出12"...:36:

下回是書房(雜物房)的大櫃...

水晶聖鬥士

:handshake: :handshake:
good~:43: :43:
This is not a corner, it is a great showroom!  :71: :71: :71:
大大個玻璃display櫃好正呀~:handshake:
睇到我呢d無display櫃既...好羨慕呀:help:
原帖由 密斯威爾 於 9-2-2008 17:45 發表
大大個玻璃display櫃好正呀~:handshake:
睇到我呢d無display櫃既...好羨慕呀:help:

是訂造的,不過大大若是訂造的話,建議要造深d
wa~成間課室比你搵返黎:handshake:
:Q 角∼∼∼∼∼∼∼?!!
this is a show room already.... :71:
好多macross產品~~~~~:handshake:
原帖由 龍珠迷 於 10-2-2008 02:00 發表
wa~成間課室比你搵返黎:handshake:

是舊盒蛋,手工好好,我都好鍾意:love:
好正呀~
:handshake: :handshake:
加了新相啦:79:
厲害!多而不亂:71: