Toysdaily 玩具日報

SD戰國傳:第六天魔王完結篇

原帖由 廿一月 於 12-2-2008 07:31 PM 發表
整埋家徽, 真係冇野講:71:
不過覺得迷之武者part2個造形個頭太大了, 膊頭又不是太突出, 感覺個身好長...:50:
要橫d先有霸氣嘛~:73:

HAHA 因為part2係用多餘雜件亂砌出黎的關係吧! 好多謝你意見, 等我改改佢先! thx~
原帖由 ambroseya 於 13-2-2008 09:39 AM 發表

HAHA 因為part2係用多餘雜件亂砌出黎的關係吧! 好多謝你意見, 等我改改佢先! thx~

其實我覺得part 1 都ok, 不過對角最好就屈到下至打橫, 咁就似雷奧喇, 仲有隻黑王tim:shiny:
好型:handshake: :$ ~    正哦:71: ~~~
原帖由 廿一月 於 13-2-2008 08:32 PM 發表

其實我覺得part 1 都ok, 不過對角最好就屈到下至打橫, 咁就似雷奧喇, 仲有隻黑王tim:shiny:

我試過效果不太理想, 可能頭盔上方大平, 一屈下就暴露了! 不過都好多謝你的意見 ^^
說不出的美啊...:46:

很正:71:
無得彈:$ !
好正:$ !
整埋隻馬就perfect~~
What a cooooooooooooooooooooooooool stuff that must be supported!  :71:

Detail and great man!  :71: :71: :71:
Bro Ambroseya, can I use your background to take pics with my GFF Shin Musha Gundam?  :D
原帖由 自由之翼 於 15-2-2008 03:24 PM 發表

隻馬正在構思中呢~

原帖由 Douglas.M.Saint 於 15-2-2008 04:19 PM 發表
Bro Ambroseya, can I use your background to take pics with my GFF Shin Musha Gundam?  :D

沒問題啊∼ 那三張我唔加logo就是想隨便大家使用呢~

多謝支持:handshake:
邁真, 整件模型真的沒什麼可挑剔:$ , 只是和你有同感, 冇戴頭盔仲似信長
可能我都係俾D GAME影響太多:(
原帖由 自由之翼 於 15-2-2008 03:24 PM 發表

x2:71:
睇到你o既作品, 再望住自己爛尾o既bb.....
呼......:56:
好棒的信長~順便恭喜進了G研~^^~