Toysdaily 玩具日報

[PIC]BIOHAZARD4 LEON AND CHAINSAW!!!!

BIOHAZARD SERIES IS SO COOL.WILL POST REST CHARACTOR LATER.WAIT AND SEE.~~~~
我想睇德州大電鋸除左個老廉頭套同件上衣會係點:58:
原帖由 melissa 於 19-1-2008 11:43 PM 發表
我想睇德州大電鋸除左個老廉頭套同件上衣會係點:58:

會唔會有個大肚腩:34:
樓主d圖好正~
Thank for share~
電鋸男有肚腩衫,但頭係全膠造,冇真面目睇:34: 樓主幫leon換左boby,型仔好多:71: 請問可穿回外套嗎?

LEON没有换素体。。关节被PS掉了∼∼∼,这个状态下是不能穿回外套的
~:shiny: 很棒的圖..大大拍的好有感覺..讚:71:
影得P得好正:71:
還未有人貼雙頭電鋸,很想體驗一下'偽電鋸老祖':73: 的魅力
原帖由 MasterGavin 於 20-1-2008 12:05 AM 發表
LEON没有换素体。。关节被PS掉了∼∼∼,这个状态下是不能穿回外套的

原來係改了圖,以為換左軍佬個boby:56: 說回leon,若不穿外套也不帶槍袋,肩膀比例會好怪......
補回全家幅

"真電鋸男"

原帖由 davidfatkam 於 20-1-2008 12:38 AM 發表

原來係改了圖,以為換左軍佬個boby:56: 說回leon,若不穿外套也不帶槍袋,肩膀比例會好怪......
補回全家幅
?v=0
"真電鋸男"
http://farm3.static ...

嘩,個雙片電鋸好似兩個單片夾硬黐埋佢咁....:76::76:
Leon件短袖衫我覺得用潛水衣質地似d
睇返隻game都覺係咁樣