Toysdaily 玩具日報

真人真事....阿媽可能係武林高手

推唔過5版對部長唔住喎............:44:
Yes~~
原帖由 基拉 於 14-1-2008 02:19 PM 發表

唔係,我要去銀行入數,加上個女仔fd今日off,咪同佢行一陣囉
但係唔行得耐,要返黎做野:26:
真係走人啦,88

皇帝工,大鼻佬,黃腳雞,鯉魚嘴...........:44:
原帖由 路人丙 於 14-1-2008 02:22 PM 發表

皇帝工,大鼻佬,黃腳雞,鯉魚嘴...........:44:

沙塵仔、富豪基、人妻控.......................:44:
原大俠一家果然有武林高手O既風範:$
原帖由 路人丙 於 14-1-2008 02:20 PM 發表
推唔過5版對部長唔住喎............:44:

:47: 咁都5版????

好耐都無咩人出d無怨氣既生活點滴....咩出個post大家笑下.....
講起阿媽....細個唔生性....屋企無教訓細佬既兵器(雞毛掃,籐條個類...)
我阿媽有次火遮眼,立起咩就車過黎.
一張摺椅就掃過來:47:
個次我即刻想買支"家法"放係屋企....唔係驚攪出人命....
好彩之後都無再郁過手(多謝多謝~):35: 阿媽都係唔好激,屋企人真係要對好d....唔係最親既人失控真係唔係講笑,愛之深恨之切:31:
一張摺椅就掃過來:@
原帖由 原罪 於 14-1-2008 06:33 PM 發表

:47: 咁都5版????

好耐都無咩人出d無怨氣既生活點滴....咩出個post大家笑下.....
講起阿媽....細個唔生性....屋企無教訓細佬既兵器(雞毛掃,籐條個類...)
我阿媽有次火遮眼,立起咩就車過黎.
一張摺椅就掃過 ...

:blame: 伯母齋用衣架都(法)死你個衰仔

原帖由 T-mac 於 14-1-2008 06:37 PM 發表
一張摺椅就掃過來:@

其實阿媽絕少郁手....有記憶都應該唔過三次....
佢郁得手既話.....都真係低打....(細個真係衰仔....:42: )
原帖由 何鑫淼 於 14-1-2008 06:38 PM 發表

:blame: 伯母齋用衣架去(法)死你個衰仔
http://hk.wrs.yahoo.com/_ylt=A8tU33hCO4tHqtQAE7..ygt./SIG=12ah3rajk/EXP=1200393410/**http%3A//static.flickr.com/1020/540944651_9d677b775b.jpg

好似都用過:38:
我家姐就低死d,如果個仔衰,就叫個自己揀個衣架.....兵器任揀,好民主.
原帖由 原罪 於 14-1-2008 06:42 PM 發表

好似都用過:38:
我家姐就低死d,如果個仔衰,就叫個自己揀個衣架.....兵器任揀,好民主.

揀隻自已鐘意o既顏色比人家法侍候:@,可唔可以用社會服務令頂替呀:74:

原帖由 何鑫淼 於 14-1-2008 06:44 PM 發表

揀隻自已鐘意o既顏色比人家法侍候:@,可唔可以用社會服務令頂替呀:74:

真係有數講既:he:
仲有禁錮(罰企)或者另一極刑"關水喉":no:

講毒....我姐姐絕對是一等一恐怖:oh: ........我都係恐懼中長大......
原帖由 原罪 於 14-1-2008 06:58 PM 發表

真係有數講既:he:
仲有禁錮(罰企)或者另一極刑"關水喉":no:

講毒....我姐姐絕對是一等一恐怖:oh: ........我都係恐懼中長大......

扭何B仔:time:
原帖由 何鑫淼 於 14-1-2008 07:01 PM 發表

扭何B仔:time:

:x 哈哈哈~~~~
無咁變態:p
經濟封鎖咋:he:
原帖由 原罪 於 14-1-2008 07:05 PM 發表

:x 哈哈哈~~~~
無咁變態:p
經濟封鎖咋:he:

:42: 嚇得我丫,幾驚又多個褔仔ed人,專攪人地個水龍頭