Toysdaily 玩具日報

查看: 68589|回復: 35

Unicorn Gundam填色比賽 得獎作品展!!

由網友 ajc188兄 發起既 Unicorn Gundam填色比賽 已經完滿結束. 之前promise左 ajc188兄 集合每項最高票(冠軍)會有一個1個月的置頂post 做展覽(本post置頂期 會由 1月6日 至 2月6日). 以下送上各組得獎作品 (排名不分先後)...
如果想睇返 Unicorn Gundam填色比賽 可到....
http://www.toysdaily.com/discuz/thread-47959-1-1.html

高達組
Page 15 223# 百式
作者: ambroseya

日特攝/動漫(人)組
Page 3 37# 幪面超人 V3
作者:  btpod

日特攝/動漫(機械)組
Page 8 113# 機動警察
作者: 合體玩具迷

日特攝/動漫(超級系機械)組
Page 3 38# 三一萬能俠
作者: Devil_Fudou

美特攝/動漫組
Page 4 46# 柯柏文
作者:  hyoga

其他
Page 13 195# 特製外送漢堡飽專用機 - 麥當勞叔叔
作者:  olafilz

相關帖子

麥當勞叔叔真係正:he:
好嘢!!!都係我選的圖!!:43:
恭喜各位大大!!!:77:
:77:  "麥當勞叔"感謝有人賞臉投票!!感謝ajc188兄 發起:77: ~~
呢部Unicorn真係帶比我地好多話題同歡樂, 笨大多d 呢d 創作啦~~~
咁咪唔洗成日炒冷飯 RX-78 N咁多個版本........................
真係估唔到我隻三一贏到.. 因為貼出黎果陣都無咩人理...
anyways, 真係多謝晒各位有份投我隻三一一票既大大~ 多謝晒~~~
btw~ 我建議加返作者既名稱落去~~:77:

回覆 7# 的文章

作者既名已加 :)
多謝支持!多謝ajc188兄!多謝玩具日報!:$

多謝支持!:64: 多謝ajc188兄!:77: 多謝玩具日報!:$
多謝玩具日報同版主!:64:
無版主幫忙都搞唔到出黎!:64:
最緊要多謝咁多位有份玩既朋友啦!:77:
依!!! :30:

嘩! 多謝各版友支持喔~
機動警察同文哥幾令~~
咦!! 大家有無發覺? 呢度咁多隻都係獨角form!!
原帖由 Devil_Fudou 於 7-1-2008 12:58 PM 發表
咦!! 大家有無發覺? 呢度咁多隻都係獨角form!!

係喎! 可能都係全白易玩得好!?!:44: