Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: wlchan18

[個人收藏] 我既SDFC收藏

喂~ 好耐無見!!! SDFC.... 我已經停左喇...
轉左Custom之後, 我一直都考慮緊繼唔繼續落去
考慮到而家都無買過, 所以我都係決定唔儲落去喇
最主要既原因, 其實係因為我跟本就唔係Gundam fans... 哈哈哈...
當初儲SDFC, 係因為果陣好鍾意儲d細細粒Q版野, 一儲就儲到尾... 哈哈!!
原帖由 Devil_Fudou 於 21-3-2008 05:35 PM 發表
喂~ 好耐無見!!! SDFC.... 我已經停左喇...
轉左Custom之後, 我一直都考慮緊繼唔繼續落去
考慮到而家都無買過, 所以我都係決定唔儲落去喇
最主要既原因, 其實係因為我跟本就唔係Gundam fans... 哈哈哈...
當初儲 ...

唔好話你,我都想停
:79:
原帖由 wlchan18 於 27-3-2008 10:05 AM 發表

唔好話你,我都想停

其實如果係gundam fans既, 而又諗到辦法display, 我覺得儲得過o者~
原帖由 wlchan18 於 27-3-2008 11:05 PM 發表

唔好話你,我都想停

其實我都想停。:56:
大大收藏既SDFC接近完美...
睇落只係無最優秀作品果隻金色S Freedom同以下兩隻...
想請問大大下面2張圖純黑色同純銀色的都係特別版嗎?

其實我係SD高達扭蛋 fans,
本身也喜愛高達。
但係SDFC扭蛋搞到好差:53: !
覺得好浪費金錢:79: ,所以我唔想買!
喱個就係我想停的原因!

回復 20# dennisfong

最優秀作品果隻金色S Freedom 係第一行中間個隻

這兩隻亦已收集了

純黑色的其實是銅色。連同銀色都係香港模型比賽的獎品,你都可以話係特別版不過冇咁值錢
回復 21# 機動G

完全同意你~~
不過12月出的新系列,又令我有d衝動買喎
頭像被屏蔽