Toysdaily 玩具日報

我的 07 年年結

除了素組之外 只得一兩件...:(

原帖由 regzzero 於 27-12-2007 11:14 PM 發表

http://i4.photobucket.com/albums/y127/reg ...

原來呢架ASTRAY Rider斬係大大的作品, 07電擊我幾BUY你的創意啊:52:
:shy:  glad to know that

more photos

原帖由 廿一月 於 27-12-2007 11:35 PM 發表
原來呢架ASTRAY Rider斬係大大的作品, 07電擊我幾BUY你的創意啊:52:
不過話時話, 同場有一件同你個意念好近的模型
又係用ASTRAY(油成銀色)又係電單車, 果個係你d朋友仔?

回覆 1# 的文章

:71: :71:
No le,,, that one is better and was 專業級別的:handshake:
我希望參加初級組,但是超齡:x

My Astray has something like
V字角,肘關節改,extra boosters, extra wings, Astray B weapon, Astray Gold weapon.....還有police 迴轉電燈,但在交件前失靈:56:

原帖由 廿一月 於 27-12-2007 11:57 PM 發表
不過話時話, 同場有一件同你個意念好近的模型
又係用ASTRAY(油成銀色)又係電單車, 果個係你d朋友仔?

我們
向08年再下一城吧
多謝分享!:)
每年繼續努力。:52:
原帖由 regzzero 於 27-12-2007 11:14 PM 發表

http://i4.photobucket.com/albums/y127/reg ...

我咪同你一樣,每年一件,好過冇啦,係咪:51: !
貴精不貴多! :$
素組冇問題喎, 都可以好靚. :61: