Toysdaily 玩具日報

查看: 4262|回復: 12

黑吉喆~

係時候由太空轉落地, 如果你買買黑定紅好, 咁一定係紅, 因為多支槍:58:
但如果你喜歡地上型多d, 咁就要試下呢隻:he:
當中用"SAIL"呢隻colour, 我覺得真係幾夾吉姆架:73:

黑色靚d喎
:71: ~

thx for sharing~~~
頭像被屏蔽
盾牌個貼紙係咪跟件嗰張定你自己用其他?嚴重地扣咗分.......:79:

請大大以後也繼續努力
:71: 一貫水準之作。
原帖由 裝甲仔 於 19-12-2007 04:39 AM 發表
盾牌個貼紙係咪跟件嗰張定你自己用其他?嚴重地扣咗分.......:79:

你指甩甩地的"79"字?係特登整的...:(
好似d舊化咁, 連d字都要甩甩地嘛:79:
頭像被屏蔽
原帖由 廿一月 於 19-12-2007 09:12 PM 發表

你指甩甩地的"79"字?係特登整的...:(
好似d舊化咁, 連d字都要甩甩地嘛:79:

係觀感上D字体太大同字款ng靚,成個MS冇乜字但個盾一來就太大既字,RGM同79G兩隻字体本身已好ng配合,再應用在MS上就出咗事,應可以針對番隻MS外形同恃性再選用字体,不過呢D係我個人見解only,因你D作品太good喇,ng可以比呢D小小毛病沾污佢,所以,呢隻作品又係交比我la:34:
水準之作!
隻黑係幾號?好似唔係黑來的呢!
另外個盾既聯邦logo係本來就有的嗎?:61:
又一勁作:71: !究竟廿一月兄係咪日日坐係屋企砌,

o的毒多成咁:53: !
原帖由 一年戰爭高達迷 於 20-12-2007 02:50 PM 發表
又一勁作:71: !究竟廿一月兄係咪日日坐係屋企砌,

o的毒多成咁:53: !

你錯了, 我係炒冷飯咋:50:
炒冷飯:@ !:no: :no: :no: !
係啦...o的字又真係大左o的...
冇理由驚死對方唔知你架機係乜野型號...除非好似馬沙咁啦!

細番o的或者暗色少少會好得多...