Toysdaily 玩具日報

查看: 5008|回復: 12

7草野攪掂...超人就可以多個分身...

多謝麟兄指點.......:77:

件衫大0左d
原帖由 woofai10 於 15-12-2007 11:39 PM 發表
件衫大0左d

我都覺得係...但ht d衫0既cutting一向都唔太fit...尤其係老西...你睇micheal仔就知...:67:...但我唔想浪費左個頭雕同d衫...所以都係買左個body比阿clark:36:
原帖由 heewing 於 15-12-2007 11:49 PM 發表

我都覺得係...但ht d衫0既cutting一向都唔太fit...尤其係老西...你睇micheal仔就知...:67:...但我唔想浪費左個頭雕同d衫...所以都係買左個body比阿clark:36:

平均3舊多d一隻~~抵玩到爆..:$
heewing 兄~我發覺加條 孖煙通 比佢..下身會fit 少少~:p

原帖由 於 15-12-2007 11:58 PM 發表

平均3舊多d一隻~~抵玩到爆..:$
heewing 兄~我發覺加條 孖煙通 比佢..下身會fit 少少~:p

我覺得件老西整體都做得太鬆身, 尤其條褲...唔理了...但我好似買左最後一個散裝body(另外有一隻條頸唔同的,應該夾唔到個頭)...唔知老細仲有冇貨...:38:
唔好意思 heewing兄 我想問下你隻超人 有冇好似我咁既問題?
原帖由 919136180322 於 16-12-2007 12:07 AM 發表
唔好意思 heewing兄 我想問下你隻超人 有冇好似我咁既問題?

同你差不多咁...你睇麟兄0個隻都係咁的...真係唔好諗咁多了...:38:
原帖由 heewing 於 15-12-2007 23:25 發表
多謝麟兄指點.......:77:

新買個body 膚色係淺色 or 係碧咸個隻深色? thx
我想問下件白色 t 粒樓係咪好實?  
我試過 整唔開:30:
老西都係貼身少少slim de , smart de:he:
原帖由 AJ 於 16-12-2007 12:12 AM 發表

新買個body 膚色係淺色 or 係碧咸個隻深色? thx

淺色過碧咸的...散裝品來...:35:
原帖由 heewing 於 16-12-2007 12:04 AM 發表

我覺得件老西整體都做得太鬆身, 尤其條褲...唔理了...但我好似買左最後一個散裝body(另外有一隻條頸唔同的,應該夾唔到個頭)...唔知老細仲有冇貨...:38:

另外果隻要再買多個 頸位轉接 架~
應該都裝到..不過我地果款就咩都唔駛搞~:p 而且膚色都算近似~
原帖由 於 16-12-2007 12:23 AM 發表

另外果隻要再買多個 頸位轉接 架~
應該都裝到..不過我地果款就咩都唔駛搞~:p 而且膚色都算近似~

我一見到就二話不說走去比錢...:66: