Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] Starman 街覇 Chun Li

發表於 5 天前 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
初辦無入到, 再販便便地入只
這款少女臉比較好睇 (對比PT廠的粗豪/打機樣)
可動眼; 磁石髮髻; 賣點粗髀都做得唔錯
如果裙尾有加鐵線 ; 有出掌手形(不是手刀) 就更好
另外包膠素體關節好緊, 郁動比較難

發表於 5 天前 | 顯示全部樓層
小弟有買初版及再版B款,可以同時展示兩個造型,另外Play toy果隻小弟也有買。
整體來計Star Man高質過Play Toy,只係Star Man版個面相實在太似章子怡,偏偏小弟對章子怡無乜好感……
所以單以面相計小弟鍾意Play Toy版多D。另外Star Man版磁石髮髻勁易甩,Play Toy版就無呢個問題。
Star Man又出新版Chun Li啦,唔知師兄您有無興趣?

樓主| 發表於 4 天前 | 顯示全部樓層
THOUTHER 發表於 22-10-2024 08:58 PM
小弟有買初版及再版B款,可以同時展示兩個造型,另外Play toy果隻小弟也有買。
整體來計Star Man高質過Play ...

(笑) ... 我也唔覺似章x怡 ... 就是東方少女look

玩慣SF2 所以入A款. .. 春麗1只夠啦. 不過等Starman  Cammy 實物出左先決定入唔入

希望會出 SF4既  Juri / Crimson Viper