Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 機械人研究所:淺談「第62回 静岡 Hobby Show」

剛過去既星期三,日本就舉行左 第62回 静岡 Hobby Show 玩具展,入面仲要好多小編有興趣既新品展示左出黎。所以今集我地就一齊睇下 d 個 第62回 静岡 Hobby Show 有咩睇啦 ~

https://youtu.be/JD0nJhkAToc

主持:Vince;製作:Vince

如果大家喜歡,記住 留言、LIKE、SUBSCRIBE 同 SHARE 呀。

=================================================

喜歡我們視頻  請訂閱   玩具日報視頻  亦歡迎分享的我們的製作~~

這是我們的玩具日報頻道節目表連結啊(按我喇)  ^_^  

還有我們的俱樂部啊-  TD CHANNEL俱樂部歡迎大家一齊吹水啊

TOYSDAILY CHANNEL   絕對唯一代表 「TOYSDAILY 玩具日報」 的頻道 !!
正所謂機動戰士害人不淺 少玩高達先會發達
熱狗OO 發表於 13-5-2024 05:22 PM
正所謂機動戰士害人不淺 少玩高達先會發達

模型已經算平 ... 如果玩 解體匠機 就真係 ...
新龍神的樣子,比例怪,頭應該大麻...