Toysdaily 玩具日報

查看: 2311|回復: 11

[新品消息] 2024年10月 聖衣神話EX 鳳凰座一輝 (最終青銅聖衣)

聖闘士聖衣神話EX フェニックス一輝(最終青銅聖衣)
価格: 15,400円(税10%込) 14,000円(税抜)
一般店頭発売商品
発売日: 2024年10月

全高約170mm
材質: ABS、PVC、ダイキャスト製
セット内容
    ・本体
    ・聖衣一式
    ・オブジェフレーム一式
    ・交換用表情パーツ4種
    ・交換用前髪パーツ
    ・交換用手首左3種右4種
    ・交換用尾羽根パーツ一式
    ・羽根装着用オプションパーツ

https://tamashiiweb.com/item/14874/

故意拖咁久,加價Diu高賣,沒有驚喜,純儲齊一套5子
青銅得果幾件甲, 已經要去到 15,400円.........我窮L脫坑係明智的
呢知系列其實都死死下,為左出而出,有幾多人仲追買緊佢,

之後隻蛇夫座可能會多人留意下。
馬仔 發表於 22-4-2024 12:55 PM
呢知系列其實都死死下,為左出而出,有幾多人仲追買緊佢,

之後隻蛇夫座可能會多人留意下。 ...

一堆成千太貴,SHF升左價都仲係3百至5百
yen 匯率太底 .. 越南美金找數 , 大陸匯率就好D, 但入口美洲要Tariff.. 所以兩難

睇圖都幾靚, 依隻唔知開訂未?
一輝次次跌到4舊半樓下先入手都唔遲
已訂,雖然明知現貨價極可能低過訂價,但訂咗始終安心D。今次最終鳳凰堅係靚,最終青銅總算係儲齊了!
係咁幾時先出埋剩番果D神鬥士?只剩狼、琴+奧丁神鬥衣,斷估唔係好難啫吓話?
發表於 7 天前 來自手機 | 顯示全部樓層
其實都無乜安唔安心。反正出咗現貨一定爛大街然後跌破發。基本上實現概率百份之一千。白鳥同仙女都係因為堅決唔訂省佐幾百