Toysdaily 玩具日報

查看: 2176|回復: 10

[新品消息] 2024年7月 SHF 超級撒亞人孫悟空的特效件 -瞬間移動龜波氣功-

S.H.Figuarts スーパーサイヤ人孫悟空のエフェクトパーツセット-瞬間移動かめはめ波-
価格: 3,960円(税10%込) 3,600円(税抜)
一般店頭発売商品
発売日: 2024年07月

全高約150mm
材質: ABS、PVC製
セット内容
    ・オーラエフェクトパーツ本体
    ・オーラエフェクトパーツ用台座2種
    ・かめはめ波エフェクトパーツ一式
    ・「S.H.Figuarts スーパーサイヤ人フルパワー孫悟空」(別売り)用頭部
    ・オーラエフェクトパーツ本体用交換パーツ
    ・専用台座一式

https://tamashiiweb.com/item/14795/

唉...點解佢哋明知呢個頭雕出咗事
都要堅持繼續推啲product 出嚟...

佢出得呢個名... 係咪暗示斯路完全體2.0
悟空的面相次次都整到咁怪, 雖然好多人話不斷出主角for2.0, 3.0, 但問題新版都無個面相得
yugi 發表於 21-2-2024 09:23 AM
悟空的面相次次都整到咁怪, 雖然好多人話不斷出主角for2.0, 3.0, 但問題新版都無個面相得 ...

問題係, 藍頭, 自在極意, GT, 娜美星悟空都出得唔錯
應該話其他隻隻都無問題
係呢隻Full Power 走哂樣
根本係有心出衰佢
個髮型咩事...仲衰過之前
yugi 發表於 21-2-2024 09:23 AM
悟空的面相次次都整到咁怪, 雖然好多人話不斷出主角for2.0, 3.0, 但問題新版都無個面相得 ...

超4悟空都ok
兩蚊 發表於 21-2-2024 09:31 AM
問題係, 藍頭, 自在極意, GT, 娜美星悟空都出得唔錯
應該話其他隻隻都無問題
係呢隻Full Power 走哂樣

最衰隻超2用返Full Power d樣....

個波要黐住對手, 想用喺其他方面都唔得.

Edit: 哦, sorry 原來自己睇漏, 有另外分件同手形分開.
兩蚊 發表於 21-2-2024 09:20 AM
唉...點解佢哋明知呢個頭雕出咗事
都要堅持繼續推啲product 出嚟...

係就好啊!快D出斯路完全體2.0啦!舊果隻面相完全唔掂,絕對有需要出番隻新版本!
「瞬間移動龜波氣功」呢個名再加埋呢堆官圖,其實都係想重現孫悟空消滅斯路上半身果幕啫,但如果唔出斯路完全體2.0或者再販舊果隻斯路完全體又點得呢?
你地班友都唔睇其他分支架喇, 這也是討論區的缺點之一, 鳥山明去左搵界王了, 緬懷或留言去此:

https://bbs.toysdaily.com/forum-40-1.html
熱狗OO 發表於 8-3-2024 11:41 AM
你地班友都唔睇其他分支架喇, 這也是討論區的缺點之一, 鳥山明去左搵界王了, 緬懷或留言去此:

https://bbs ...

都會睇一年一次的拉打post