Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: stonekeung01

[新品消息] HG Amplified IMGN 龍王丸

denniskwong 發表於 15-1-2024 07:30 PM
會唔會係後面果抽背包??

龍神丸心口係全藍色,不過正常SIZE拉長所有東西後,心口變了似高達有兩個窗...
又似應該套兩個件蓋住個窗口位咁....
 樓主| 發表於 4 天前 | 顯示全部樓層
HG Amplified IMGN 龍王丸
価格: 6,600円(税10%込)
発売日: 2024年05月18日
https://bandai-hobby.net/item/6043/

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
發表於 4 天前 來自手機 | 顯示全部樓層
1516買唔買好
發表於 3 天前 | 顯示全部樓層

雙入啦, 又唔係貴, 有咩好諗
發表於 昨天 12:48 PM | 顯示全部樓層
個D閃卡翼同相像中有落差~XD
發表於 昨天 04:39 PM | 顯示全部樓層

首先你要知道6600YEN點平首輪都應該要3舊水

3舊水買副HG你諗你
 樓主| 發表於 昨天 11:52 PM | 顯示全部樓層

https://hobby.watch.impress.co.jp/docs/review/1588202.html

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
發表於 9 小時前 | 顯示全部樓層
唔知係唔佢影相問題,隻白色有啲趕客.但係睇韓仔啲youtube隻白色又OK
發表於 9 小時前 | 顯示全部樓層
強襲 發表於 17-5-2024 08:51 AM
唔知係唔佢影相問題,隻白色有啲趕客.但係睇韓仔啲youtube隻白色又OK

之前龍神號都係呢隻白的吧, 不過對我冇關係, 反正我噴塗派