Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: stonekeung01

[新品消息] 9月 魂限 SHF FULL POWER 菲利

是否期待太久,好似欠缺了什麼…..
百載真純 發表於 15-12-2023 09:03 PM
是否期待太久,好似欠缺了什麼…..

緊係啦,仲差咁D血跡同污跡呀嘛!今次爆肌菲利小弟認為出得幾好,就係太過乾淨,成隻白雪雪咁,有D睇唔慣!
硬係覺得B社遲D會出過隻戰損版,補番哂D污跡呀血跡呀咁。
利申︰小弟今日响姑仔訂咗。
THOUTHER 發表於 15-12-2023 10:00 PM
緊係啦,仲差咁D血跡同污跡呀嘛!今次爆肌菲利小弟認為出得幾好,就係太過乾淨,成隻白雪雪咁,有D睇唔慣 ...

同意師兄見解,戰損版本可能遲啲係魂展限定
TAMASHII NATIONS STORE TOKYO

條腰太幼······仲有隻悟空個色差胸又買唔落手,笨大啲嘢就係永遠都留一手
Pre-orders for S.H.Figuarts FULL POWER FRIEZA close in less than 2 days!

Dont miss out on rounding out your Dragonball Z Frieza collection!

Here's a special extra photo to compare the different SHF DBZ Frieza versions we've released so far.

https://www.instagram.com/p/C5Gp ... sh=MzRlODBiNWFlZA==

第一形態頭做大左, 第三形態成隻做細左
爆肌菲利高過菲利最終形態可以理解,但點解機械菲利同爆肌菲利一樣咁高?邏輯上機械菲利身高應該等同菲利最終形態,唔通係錯覺?
THOUTHER 發表於 30-3-2024 01:35 PM
爆肌菲利高過菲利最終形態可以理解,但點解機械菲利同爆肌菲利一樣咁高?邏輯上機械菲利身高應該等同菲利最 ...

用機械菲利改良出菲利2.0
THOUTHER 發表於 30-3-2024 01:35 PM
爆肌菲利高過菲利最終形態可以理解,但點解機械菲利同爆肌菲利一樣咁高?邏輯上機械菲利身高應該等同菲利最 ...

菲利的願望從來沒變,每次增高那一點點才夠自然,難得再造機械下身當然機不可失
Pre-orders for S.H.Figuarts FULL POWER FRIEZA close in less than 24 hours!
Grab yours now!

https://www.instagram.com/p/C5JD ... sh=MzRlODBiNWFlZA==

其實一啲都唔鍾意呢個失敗者形態,都係細粒丁好啲