Toysdaily 玩具日報

查看: 2439|回復: 11

[新品消息] 100期週刊 新世紀 Evangelion 初號機

週刊 「エヴァンゲリオン初号機をつくる」
  • 刊行周期:週刊
  • 刊行号数:全100号(予定)
  • 仕様:8ページ+表まわり4ページ
  • 発売元:デアゴスティーニ・ジャパン
  • 創刊号特別価格:290円(税込)
  • 第2号特別価格:990円(税込)
  • 第3号以降通常価格:1,999円(税込)
  • 2024年1月4日(木)創刊予定(一部地域により異なります)

請問邊度有得訂?謝謝????
hellobee 發表於 7-12-2023 08:06 PM
請問邊度有得訂?謝謝????

日本官網
https://deagostini.jp/ev1/
PV updated

https://youtu.be/cS69jDtz1Sw?si=KaKWV8N-pO7UmxIV

即係唔洗2萬YEN有一隻半米高的初號機, 唔貴既, 但D盒你話丟唔丟好呢?
100週, 姐係要等年半...... 點訂法 ?

過往哩D萬里長征香港有冇代理搞 ?
會唔會group埋一個月一個月咁派貨 ?
有冇D試過斷刊 ? (一次過派件?)
印象中"奀皮仔"有做呢D,但做得點就唔知,因為無訂過
sniperxp 發表於 8-12-2023 12:55 PM

以前試過F1.........

砌咗八期執咗

果兩條呔仲係度....
熱狗OO 發表於 8-12-2023 12:28 PM
即係唔洗2萬YEN有一隻半米高的初號機, 唔貴既, 但D盒你話丟唔丟好呢?

應該係 290 + 990 + (1990 x 98) = 196,300, 計埋運費同匯率最少一皮嘢起跳, 我估去到尾起碼要一皮半先落到樓, 每星期一期都要2年先完, 円價係咪可以一路keep住咁低都好難講
darkfreedom 發表於 8-12-2023 02:08 PM
應該係 290 + 990 + (1990 x 98) = 196,300, 計埋運費同匯率最少一皮嘢起跳, 我估去到尾起碼要一皮半先落 ...

SORRY, 我既數學係中文老師教....
sniperxp 發表於 8-12-2023 12:55 PM

好耐以前買過Robi total 70期, 當年尖咀有間智源書局肯幫訂各式日本書同雜誌, 可惜疫情期間結咗業, 最後我有順利收齊全套

呢間試過有代理,出得最齊應該係法拉利