Toysdaily 玩具日報

查看: 2731|回復: 15

[玩具報告] 又一隻可以無視嘅35周年MB

又一隻同模換色嘅MB,呢隻本身已經件少,又冇乜特別玩法,我估同隻魂店限定EVA-01一樣可以無視嘅MB。基本上你唔closeup去睇跟本睇唔出佢嘅分別,我嘗試zoom埋去我認為有唔同嘅地方,唔知有冇搵漏,大家一齊找不同吧!

我未買丫, 等插水。
唔使等,已12xx
sniperxp 發表於 29-11-2023 06:43 PM
唔使等,已12xx

嘩,唔會有冇機會插到落$1000左右
冇買初版, 見到再版平平地1300就買左, 冇諗佢插唔插水喎
以前出嘅Robot魂系列我儲齊,土地問題都令我唔想入坑
我又咁諗,如果上次錯過左, 今次咪當係"補飛"囉。

上次入手左就梗係留番d彈藥後面喇(疊水另計), 一般唔會為左"35週年"個名又入多隻卦? 真係咁有愛?
cecil_vong 發表於 30-11-2023 11:10 PM
我又咁諗,如果上次錯過左, 今次咪當係"補飛"囉。

上次入手左就梗係留番d彈藥後面喇(疊水另計), 一般唔會 ...

R魂果陣出週年版我都有買,不過係等跌價先買

下!?

哇抵喎, 不過唔係粉, 排下999先
我雖然買咗,但我可以試排低價995
日本Amazon 都做到20000円左右折扣價, 又係唔駛同佢急既其中一隻MB
其實真係超無喱頭。初版市場都消化不良,原價出既都仲大把,竟然嚟再版。唔濟銷先係奇蹟。仲要馬上有斷右手報告。萬代市場策劃部係咪無晒人?
sbyk 發表於 3-12-2023 09:59 AM
其實真係超無喱頭。初版市場都消化不良,原價出既都仲大把,竟然嚟再版。唔濟銷先係奇蹟。仲要馬上有斷右手 ...

第一版我冇見低過千七喎, 你印象中最低幾多?
2021年果陣,日元兌港幣0.07。22000兌港幣 1,540。低過1700就真係唔少見。跌到宜家哩個價就係萬代話再版開始
Screenshot_20231203_112113_Samsung Internet.jpg
sbyk 發表於 3-12-2023 09:59 AM
其實真係超無喱頭。初版市場都消化不良,原價出既都仲大把,竟然嚟再版。唔濟銷先係奇蹟。仲要馬上有斷右手 ...

日本Amazon 好似都見到呢個原因俾1星負評