Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 機械人研究所:2024年編者推介玩具

上星期就同大家分享左日本 Tamshii Nation 魂展 2023 有咩新款玩具快將推出啦。今集「機械人研究所」就同大家講下 BANDAI 以外,下年小編既心水玩具推介。大家有咩心水都歡迎返推介返小編㗎 ~

https://youtu.be/h4o6zZjCxp0

主持:Vince;製作:Vince
如果大家喜歡,記住 留言、LIKE、SUBSCRIBE 同 SHARE 呀。

=================================================

喜歡我們視頻  請訂閱   玩具日報視頻  亦歡迎分享的我們的製作~~

這是我們的玩具日報頻道節目表連結啊(按我喇)  ^_^  

還有我們的俱樂部啊-  TD CHANNEL俱樂部歡迎大家一齊吹水啊

TOYSDAILY CHANNEL   
絕對唯一代表 「TOYSDAILY 玩具日報」 的頻道 !!

暫時真係無隻中, 但我就未買風魔裝既, 另希望CCSTOYS會出埋帝皇萬能俠喇, 我估一定會出但就未必2024
機械人研究所:2024年編者推介玩具 PART 2

唔知大家有冇發覺,之前分享過下年小編既心水推介玩具,少左一間本地廠 Action Toys 呢? 今星期就同大家補充返 Action Toys 及更新下年既期待玩具。如果大家有咩心水都可以隨便發表意見㗎 ~

https://youtu.be/O-2nmAjarRk

主持:Vince;製作:Vince
如果大家喜歡,記住 留言、LIKE、SUBSCRIBE 同 SHARE 呀。

=================================================

喜歡我們視頻  請訂閱   玩具日報視頻  亦歡迎分享的我們的製作~~

這是我們的玩具日報頻道節目表連結啊(按我喇)  ^_^  

還有我們的俱樂部啊-  TD CHANNEL俱樂部歡迎大家一齊吹水啊

TOYSDAILY CHANNEL   
絕對唯一代表 「TOYSDAILY 玩具日報」 的頻道 !!
呢條片情報量好高,啱我唔想喺fb慢慢睇相的人,而且仲加插gunbuster的廣告片,好好。

除咗唔知幾時出的天威勇士女角,我無野中,想入sky 嘅 真三人,但唔可以開新line
Vince 發表於 8-12-2023 05:21 PM
機械人研究所:2024年編者推介玩具 PART 2

唔知大家有冇發覺,之前分享過下年小編既心水推介玩具,少左一 ...

action toys啲系列多到分唔清

百獸王可以抆晒啲腳唔錯,又幾似動畫身型

十五機合體當細個嘅模型咁粗玩都唔錯