Toysdaily 玩具日報

查看: 3662|回復: 18

[新品消息] 2024年2月 SHF 幪面超人GOTCHARD Steam Hopper

「S.H.Figuarts 仮面ライダーガッチャード スチームホッパー」が初回生産限定価格で発売決定!
さらなる情報はイベント『TAMASHII NATION 2023』開催にあわせて公開予定!!

https://tamashiiweb.com/item_character/gotchard/

初回價都要7千幾YEN, 不過今年個男主角問題令我完全不想買佢D野
yugi 發表於 12-11-2023 09:21 AM
初回價都要7千幾YEN, 不過今年個男主角問題令我完全不想買佢D野

男女主角災難級嘅演技應該可以令我慳返唔少錢
咁又話係仮面ライダー,始終接受唔到
今年出太多賣玩具既形態
主形態無咩表現, rider kick變身嗰下太無所謂
先不論演員表現, 皮套本身俾唔夠表現
同埋又係例牌咁無武器?
隔離廠出野人唔跟標槍都跟咗把劍喎...
唔好講咁多,預備資金購入
Bandai 太大貪, 設計太多卡,太多形態, 令Fans對每個形態都印象不深,造成反效果令玩具濟銷。 加上劇情沉悶, 主角性格及演技均黑人憎, 相信此套計Saber後,是另一套黑歷史之作
勇 發表於 12-11-2023 07:07 PM
Bandai 太大貪, 設計太多卡,太多形態, 令Fans對每個形態都印象不深,造成反效果令玩具濟銷。 加上劇情沉 ...

為出玩具而黎既幪面超人,不過幪面超人shf line算好,雖然出得多款,但起碼唔會好似超人同龍珠咁,一模多用
acefung2012 發表於 14-11-2023 08:42 PM
為出玩具而黎既幪面超人,不過幪面超人shf line算好,雖然出得多款,但起碼唔會好似超人同龍珠咁,一模多用 ...

因為依家都仲有唔少主角未出 出多幾隻後 果d改少少就新form既款就會浮玩

S.H.Figuarts 仮面ライダーガッチャード スチームホッパー(初回生産)
価格: 7,700円(税10%込) 7,000円(税抜)
一般店頭発売商品
発売日: 2024年02月

全高約150mm
材質: ABS、PVC製
セット内容
    ・本体
    ・交換用手首左右各4種
    ・ガッチャージガン
https://tamashiiweb.com/item/14668/

【君もS.H.Figuartsをガッチャ!】 仮面ライダーガッチャードがS.H.Figuartsに登場!ヴァルバラドも!

https://youtu.be/LcuGLEPHexY?si=ylkJSCMctzedMwq6

魂展2023

官方發售日
2024年02月23日
呢隻值得期待!

https://youtu.be/VJUY67TVKdQ?si=7KzeRwWbmWuErbqX