Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] MODEROID 1/12 POWER LOADER & RIPLEY

繼續舊貨,今次砌D冷門野..異形POWER LOADER

特別鍾意佢對機械臂真係好有感.舊化方面因為佢係宇宙內用,所以只輕輕表現使用...

RIPLEY個髮型太過大媽,加上我砌本身人型太弱, 唔多滿意草草完成.
(早知幾十年前唔好怕醜同X藝老細偷師..)
有時間要玩多D人型..

最大鑊係D電線,設計個個太神智,將2MM既膠喉入去2MM既荀位,
要將D一支支野慢慢磨細,仲要一路穿穿一路甩,
結果未到過年就玩膠喉玩左4個幾鐘..

我好鐘意異形,舊年見出呢隻諗都唔諗即刻7舊水訂,
比完訂第2日發覺周圍訂都係5舊左右...
做左1次水魚後唔再係個間野訂...

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
師兄好手藝,連對reebok 都好細緻。後面啲電線原來咁多
Gerbera 發表於 29-10-2023 07:50 PM
師兄好手藝,連對reebok 都好細緻。後面啲電線原來咁多

謝, 個堆電線如果少番D或者幼D我諗好睇好多,  而家成堆髮菜咁..