Toysdaily 玩具日報

查看: 4128|回復: 33

[新品消息] Riobot Shin Getter 1 / 真三一萬能俠 1 號 Prototype Color ver.

価格:        37,000円(税別)
発売:        2024年6月発売
サイズ:        頭頂高:約215mm(ツノ含む)、全高:約225mm(肩まで)
付属品:        本体、ゲッタートマホーク・ゲッターサイト、ゲッタートマホーク(変形仕様)、ゲッターバトルウィング、ドリルパーツ、ゲッタービーム発射口、ハンドパーツ(開き手・構え手・拳・持ち手×各2個)、専用台座
製品素材:        ダイキャスト、ABS、PVC、PA、POM

無話可說,等多幾年睇下佢會唔會出最終版

唔係仲有隻renewal full coloring 版? 已有舊就算了,未買過就ok既
有啲糾結,如果佢整對新翼的話,我應該都會買,畢竟冇上色既真三一一直都係心中既刺,但係對翼又最初已經覺得一般般,啲新武器我又唔覺得好吸引,價錢雖然比初版平咗,但係已經可以買新咗冇耐既真龍.
CPY_2001 發表於 27-10-2023 02:41 PM
有啲糾結,如果佢整對新翼的話,我應該都會買,畢竟冇上色既真三一一直都係心中既刺,但係對翼又最初已經覺 ...

咁啱晒啦,佢新規造型的巨斧係可變成新翼。
我X佢XX, 無X新意,出來XX。

佢如果出新原色,我一定X佢XX, 當年昆膠我地買,隻色出入大X到,唔好以為我地買左第一批既買家唔記得。

你真係可以xx佢喇,佢係出新原色喎! 孤仔都開咗訂……
https://www.d4toys.com/index.php ... uct&product_id=1152
馬仔 發表於 27-10-2023 05:05 PM
我X佢XX, 無X新意,出來XX。

佢如果出新原色,我一定X佢XX, 當年昆膠我地買,隻色出入大X到,唔好以為我地 ...

Hahaa...師兄你真係可以DKLM啦,佢官網仲講明,上次紅色部份係成形色,今次會係「全上色」

仲話改善咗胸腰關節,會上螺絲,唔會再跌落嚟。
ToyKnife 發表於 27-10-2023 05:31 PM
Hahaa...師兄你真係可以DKLM啦,佢官網仲講明,上次紅色部份係成形色,今次會係「全上色」

仲 ...

對千值已經失曬信心,而家大把廠出getter, 唔會再俾佢昆,

而定專買ccstoys, 性價比高。

B記等跳, 千值唔會買,pose plus睇角色買。
馬仔 發表於 27-10-2023 05:39 PM
對千值已經失曬信心,而家大把廠出getter, 唔會再俾佢昆,

而定專買ccstoys, 性價比高。

其實千值練真係已經好多次,第一批貨可以話係當客係白老鼠。短時間內一係改良一係改色一係限定,總之第一批「奶嘢」機會太高。

超獸
真三一
帝皇萬能俠
超重神(直頭係騙案...DKLM)
機甲創世紀
仲有太多.......
最神奇佢話今次得到許可上色,上次唔上色係版權方玩野咁痴線?
ToyKnife 發表於 27-10-2023 05:57 PM
其實千值練真係已經好多次,第一批貨可以話係當客係白老鼠。短時間內一係改良一係改色一係限定,總之第一 ...

超獸 - 我自己磨曬關節,暫時未斷。
真三一- 隻色同條腰問題。
帝皇萬能俠 - 帝王算滿意。
超重神(直頭係騙案...DKLM) - 買左第一隻之後已經無再上當。
機甲創世紀 - 買左第一隻綠色電單車就無買,聽講戰機藍色第一版好鬆,所以又係無再上當。
馬仔 發表於 27-10-2023 06:20 PM
超獸 - 我自己磨曬關節,暫時未斷。
真三一- 隻色同條腰問題。
帝皇萬能俠 - 帝王算滿意。

哈哈,我買左既同你既都一樣,超重神而家諗返多謝千值尼呢招,反而慳返.至於背刺初販客人呢個問題,我覺得真係睇個人,呢隻真三一會再販就預咗,時間上好似都有5年,如果事實真係如佢所講係版權方當初唔俾上色的話,咁今次既改良減價我覺得可以接受
真三一前前後後出左咁多隻,真係重會有人買?(Vince兄例外)
相信今次時間耐咗雙腳一樣條條fing,然後出個最終版用齒輪關節