Toysdaily 玩具日報

查看: 4116|回復: 22

[新品消息] 7月 魂限 SHF『龍珠Z』喬依

S.H.Figuarts キュイ
PVC&ABS製可動フィギュア
全高:約140mm
主な商品内容:本体、交換用手首左右各2種、交換用頭部パーツ4種、交換用スカウター2種(通常顔用、怯え顔用)、[ボーナスパーツ]ベジータ用表情パーツ、ベジータ用手首パーツ右
発売元:BANDAI SPIRITS
価格:7,700円(税込/送料別)
2024年7月発送予定

https://dragon-ball-official.com/news/01_2229.html

果然比達的手指在那
呢隻比人感覺.......好似係為左比達D特效件而夾硬出...
denniskwong 發表於 26-10-2023 09:38 AM
呢隻比人感覺.......好似係為左比達D特效件而夾硬出...

都唔係, 我本身都等出呢隻等左好耐幾驚唔出
好有誠意,繼斷開菲利又一隻有情景樣
mushroom 發表於 26-10-2023 10:33 AM
好有誠意,繼斷開菲利又一隻有情景樣

完全同意。

連呢個樣都俾埋你,真係誠意滿分,必買!呢隻二打六都肯出,薩波(變身後)應該無走雞。
不過考慮到下個月就出爛衫悟空2.0 (スーパーサイヤ人孫悟空-伝説のスーパーサイヤ人-),話唔埋下一隻就係100%爆肌菲利!
嘩,真係出呢隻!另外,小弟都好期待有薩波變身版。
菲利篇must buy,其他,冇所謂啦。
要係儲成套嘅龍珠忠粉先會入手
娜美星篇真係太經典,可以出薩波變身後,爆肌菲利,無肩頭甲段戰鬥服比達,力高無甲版,尼爾,有種出埋大長老
仲有好多雜魚 (菲利果邊) 未出,諗得過 。
windowxp 發表於 30-10-2023 01:00 PM
娜美星篇真係太經典,可以出薩波變身後,爆肌菲利,無肩頭甲段戰鬥服比達,力高無甲版,尼爾,有種出埋大長 ...

出大長老…

要出埋佢提升唔飯實力既手型,仲有佢地要啱比例喎!!

哈哈!!
龍珠實在太經典, 要出既角色仲好多, 睇黎玩多廿年都仲出緊 shf...
未計娜美星篇, 之後既人造人斯路篇, 仲有布歐篇, 仲有大把角色出.

相反星矢神話果邊...玩黎玩去都係轉色重新.
denniskwong 發表於 1-11-2023 10:01 AM
龍珠實在太經典, 要出既角色仲好多, 睇黎玩多廿年都仲出緊 shf...
未計娜美星篇, 之後既人造人斯路篇, 仲有 ...

聖衣神話玩玩吓甩件,翼重依d又仆低,shr,figma依d唔洗就住扭爽好多,同埋shf龍珠平,大熱角色都可能唔洗3百入到
差舊戰鬥服比達