Toysdaily 玩具日報

查看: 3422|回復: 19

[個人收藏] THE合体 超能加爾

用行動支持下好微笑出合體機械人成品,比佢哋累積下經驗,日後繼續出其他作品.

呢隻整體上幾好玩,

玩過SMP就知道SMP係着重合體後玩,單機玩就...不過SMP比例細所以無辦法.

而好微笑就大隻d,所以各細節位同關節都可以做足d.

包裝上....點解件少都要用咁大個盒?

去圖

唔知點解覺得隻嘢幾靚,見又唔係好貴,早排係千值訂咗,不過未有得拎。
師兄點解唔影埋飛機變機械人既? 另外有冇啲咩要留意同小心玩咁?
Hawk 發表於 9-10-2023 12:40 AM
唔知點解覺得隻嘢幾靚,見又唔係好貴,早排係千值訂咗,不過未有得拎。
師兄點解唔影埋飛機變機械人既? 另 ...

飛機變機械人?得右手飛機變火車同左手火車變機械人.師兄係唔係記住另一個作品.

呢隻變法好簡單,無乜特別位要注意.所以玩得好爽.

不過佢個下盤跳齒關節開得比較闊,正面睇對腳張得好開.

咁應該係我記錯,成日以為兩邊都可變機械人  發表於 9-10-2023 12:30 PM
Gundam6j 發表於 9-10-2023 02:22 AM
飛機變機械人?得右手飛機變火車同左手火車變機械人.師兄係唔係記住另一個作品.

呢隻變法好簡單,無乜特別 ...

“不過佢個下盤跳齒關節開得比較闊,正面睇對腳張得好開.”

唉……我最唔鍾意呢個缺點,同之前隻”大單X”一樣…..
攞左仲未開嚟玩,我覺得可以完全變形合體出嚟既效果已經好好啦
當年半眼個隻前臂紅色部份同拳頭都要外加件。
bigbigfriend 發表於 9-10-2023 07:52 AM
“不過佢個下盤跳齒關節開得比較闊,正面睇對腳張得好開.”

唉……我最唔鍾意呢個缺點,同之前隻”大單X ...

關於呢點, 奸笑突登講咗係因為要就完全合體提供足夠支撐力度而咁做
只能講暫時物料技術上未夠突破
在香港出場的口號要改成遲晒大到都仲未到達出事現場
剛剛見精X已經返咗貨(行貨), 應該呢一兩日有得玩

大部份店到左貨唯獨千值未有貨

千值好似最遲派,上次隻超獸好似都係咁
Ps 啱啱收到訊息有得拎喇

得加爾可變成機械人
主角揸的只可以變飛機....
ching有無睇過呢套野...

哈哈……我真係冇睇過哩套嘢  發表於 13-10-2023 04:17 PM
yugi 發表於 9-10-2023 10:06 PM
在香港出場的口號要改成遲晒大到都仲未到達出事現場

誤曬點... 仲未出現
去咗邊w
琴日終於到了
Hawk 發表於 12-10-2023 05:41 PM
千值好似最遲派,上次隻超獸好似都係咁
Ps 啱啱收到訊息有得拎喇

我係 amiami 訂,比左錢,佢連貨都未出到比我,我仲要等佢寄出,再等到貨,我估起碼都仲要 2-3 星期。

版主,其實點解唔係本地訂呢? 唔鐘意行貨貼紙?  發表於 13-10-2023 04:29 PM
1圖流支持下隻玩具先,哩個價錢隻玩具算玩得過,有番咁上下大隻,又可以合體,關節鬆緊都ok,不過全膠要小心啲力水就住玩,膊頭活動其實有啲干涉,擺大動作post有機會甩出嚟,大脾就齒輪間隔大要mark脾企架喇,不過其實仲型啲。老實講,哩個價錢我寧願買其他牌子玩具玩,都唔想再買笨大啲mr魂……