Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: stonekeung01

[新品消息] 3月 魂限「METAL BUILD」鳳裝備

d背包應該可以出到26個,同F90一鬼樣
benkyo365 發表於 15-10-2023 09:26 PM
d背包應該可以出到26個,同F90一鬼樣

藍迷, 紅迷, 黑西呢三款出一ROUND齋機先喇....

佢玩DLC都唔該啤番D主體, 齋西反而唔洗再出住喇

其實佢係咪應該出清水西1.5或者2.0呢
今時今日真係要執執D關節同可動

起碼補返D齒輪關節

佢肯出, 我唔介意更新下手頭上D西......

或者出Dagger系列主體都好, 甚至其他X105骨發展/量產形

METAL BUILD オオトリ
主な商品素材:ABS ※本商品にはダイキャストは使用されていません。
商品サイズ:翼幅約310mm
主な商品内容:オオトリ本体、大型対艦刀、大型対艦刀用 実体剣刃&ビーム刃、ビームランチャー、レールガン、ミサイルランチャー、ミサイル等一式、支柱&台座一式、補助パーツ一式、武器アーム/ジョイントパーツ一式、アストレイ用バックパックジョイント
発売元:BANDAI SPIRITS
価格:15,400円(税込)
2024年3月発送予定
https://tamashiiweb.com/item/14681/

請教各位高達大神, 我見 Metal build seed 出咁多背包武器, 其實動畫有冇出現過???
denniskwong 發表於 17-10-2023 09:29 AM
請教各位高達大神, 我見 Metal build seed 出咁多背包武器, 其實動畫有冇出現過??? ...

原创动画有90%以上冇出过,出的只有漫画,同其它地方。
大丈夫 發表於 17-10-2023 09:47 AM
原创动画有90%以上冇出过,出的只有漫画,同其它地方。

多謝指教~~
(都幾昆水喎)
其實即係話,如果你之前隻嫣紅鳳裝搶唔到,可以買大劍再買鳳裝

港魂
METAL BUILD OOTORI
https://p-bandai.com/hk/item/N2697384001001

請問之前頂左個突擊高達 10th verson 可否配合這裝備用?
Rider 發表於 20-10-2023 01:30 AM
請問之前頂左個突擊高達 10th verson 可否配合這裝備用?

市面上任何一款MB 突擊/迷茫都可以用
TAMASHII NATIONS STORE TOKYO

https://hobby.dengeki.com/news/2118186/

TAMASHII NATIONS STORE TOKYO