Toysdaily 玩具日報

[新品消息] King Arts 合金可動 大空魔龍 金剛 超值版SE

預告發布

呢隻物幾靚, 彈劾皇卻造到一PAT屎咁

呢間廠唔係唔識造得好, 但管理層甚至造型師果班應該係偏向5/60歲,
對80'S後期果堆ACLUB/後漫周時代出現的機械人係完全無任何感情
熱狗OO 發表於 27-9-2023 12:13 PM
呢隻物幾靚, 彈劾皇卻造到一PAT屎咁

呢間廠唔係唔識造得好, 但管理層甚至造型師果班應該係偏向5/60歲,

但無感情又做到ironman
同舊版有咩分別?

這隻"超值版"將於30/9正式開訂, 我上年買了黑色限定版, 但係始終想買原色版,  這款超值版貌似沒有內構, 有待後日開訂時確認!
佢個超值版點超值法?賣$999?
fallout8 發表於 29-9-2023 12:27 PM
佢個超值版點超值法?賣$999?

根據官方FB留言討論, 這隻應該無內構亦無戰損配件可以換, 單純3機組合+武器, 相信唔會貴, 但定價亦唔會999吧!
官方定價¥1473

產品系列:合金可動人偶系列
產品名稱:大空魔龍超值版
產品編號:DFS084
授權公司:東映動畫企業有限公司

產品規格
產品尺寸:高 25 CM
產品材質:鋅合金+ABS
條 形 碼:4897056413481
截止日期:2023年10月30日
出貨日期:2023年第四季

注意事項
*各地零售價會有不同!
*最終出貨實體與官圖會略有不同!

配件明細
*本體 x 1種
*互換手型 x 3對
*奇蹟鑽頭 x 1種
*十字星劍x 1種
*飛機噴翼 x 1種(用於飛機拼接)
*無內構腿 x 1種(用於飛機拼接)

產品特色
*高度25CM,超高可動可作不同姿態擺各種動態!
*合金材質手感,亦令動畫感覺盡現眼前!
*合共3架飛機,多種拼接,遨遊天際靈活作戰!
*精準細緻上色,賞心悅目!