Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 日本東京 中古戰隊 玩具店

各位大大

請幫幫手,請問 日本東京 邊到有 中古戰隊 玩具店??同有無東京玩具店介紹。謝謝????
懷舊玩具就去 mandarake la ... 不過 東京 你預佢貴 ...
https://www.mandarake.co.jp/index2.html
Vince 發表於 4-9-2023 05:37 PM
懷舊玩具就去 mandarake la ... 不過 東京 你預佢貴 ...
https://www.mandarake.co.jp/index2.html ...

只是當年有港版令到本應貴的平了一半,到後追食番日版自然貴番...
都睇什麼戰隊,越舊自然越貴,不是一套間中一盒半盒都有可能平..獸拳武裝上M記唔難買又唔貴..
網上M記有好多可以入手,但海賊前又未到最舊那些都要4百以上...加埋運費更唔止..
中野ブロードウェイ (中野Broadway)
darkfreedom 發表於 4-9-2023 11:49 PM
中野ブロードウェイ (中野Broadway)

如果東京唔計各大電器店包玩具那些周圍有,集中地都係秋葉原和中野...
8月中行過中野,係有專賣戰隊嘅,不過價錢真係唔吸引,香港旋拍啲價仲平
仲有戰隊一般比較大盒,都幾考你行李喼位置,打算手提的話,如果係HK Express ,回程捉size 磅數會捉得好緊
唔該曬 各大大 幫忙
可去郵局寄平郵,大约一個月寄到香港,