Toysdaily 玩具日報

查看: 4618|回復: 21

[新品消息] MG限定 1/100 GUNDAM EPYON 高達艾比安 EW (Sturm und Drang裝備)

MG 1/100 ガンダムエピオン EW(シュトゥルム・ウント・ドラング装備)
1/100スケール組み立て式プラモデル
製品素材:PS・PE・ABS・PVC
付属武装:ヒートロッド / ビームソード / ビームソード(大) / シュトゥルム・ウント・ドラング
付属品:アクションベース
発売元:BANDAI SPIRITS
価格:7,480円(税込)
2023年12月発送予定
https://hobby.dengeki.com/news/2055943/

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
Red bull 送你一對翼

本帖子中包含更多資源

x
除咗 BIG SIZE 劍外, 整體肉酸過 RG

請問大神們呢個係咩設定? 細個睇卡通唔覺有...
denniskwong 發表於 28-8-2023 12:17 PM
請問大神們呢個係咩設定? 細個睇卡通唔覺有...

小說版,而且tv版身形環d,壯d

感謝~  發表於 28-8-2023 04:14 PM
PBHK
MG 1/100 GUNDAM EPYON EW (STURM UND DRANG UNIT) [2024年1月發送]
https://p-bandai.com/hk/item/N2605760001001

我想問跟之前的MG爭D咩? 多一對巨大的翼? 但造型好似一樣? 只是大翼? 咁都得?

另把大劍?

依家睇MG個面相就好7, RG靚仔太多了
熱狗OO 發表於 28-8-2023 03:00 PM
我想問跟之前的MG爭D咩? 多一對巨大的翼? 但造型好似一樣? 只是大翼? 咁都得?

另把大劍?

隻野一樣,就多個幾舊野,孤開左原本的高達同劍加多左出來的幾舊野5百中
一如以往, 秒殺!
對額外細翼,雙頭龍形態好似鰭咁,就唔錯,但機械人形態裝喺雙手前臂,就好似大件得滯over咗
漫畫後期設定就係咁,完全無考慮過模型撐唔撐得起;主體系舊模,見RG準備賣,拿拿臨加d嘢出黎炒冷飯
條鞭變左條尾..........
yugi 發表於 28-8-2023 10:05 PM
條鞭變左條尾..........

條鞭應該係可以裝返上左手嘅

本帖子中包含更多資源

x