Toysdaily 玩具日報

查看: 5153|回復: 21

[新品消息] 2月 魂限 METAL ROBOT魂<SIDE AB> 翼霸 最終決戰式樣

商品化決定!

https://twitter.com/t_features/status/1694892376781984237?s=20

卡通及機戰內冇咁深色喎…
就黎出到有一千隻色
原本隻色到依家仲有得賣... 香港市場不行, 日本不知喇; 放魂限岩既
以前認為後繼機一定勁D, 變相都會覺得靚D, 但買左上次隻MR魂先發覺設計唔係咁好
無睇卡通, 想問佢變色原因係咩?
kyostanley 發表於 25-8-2023 01:39 PM
無睇卡通, 想問佢變色原因係咩?

最後決戰喺夜晚,所以主角隻妖精幫佢油成深色當夜間迷彩

s0014028 發表於 25-8-2023 02:20 PM
最後決戰喺夜晚,所以主角隻妖精幫佢油成深色當夜間迷彩

唔該師兄 我都無睇唔知 咁順便問下最後有無斷手斷腳 又或精靈發光情節 比佢又出多個版?
hong1971 發表於 26-8-2023 04:47 PM
唔該師兄 我都無睇唔知 咁順便問下最後有無斷手斷腳 又或精靈發光情節 比佢又出多個版? ...

最後係斷右手左腳再成部爆左,男主角之後都死埋。
成隻設計最失敗係條腰, 毫無腰力, 做唔到真男人
s0014028 發表於 26-8-2023 10:33 PM
最後係斷右手左腳再成部爆左,男主角之後都死埋。

笑左出聲.....

METAL ROBOT魂 <SIDE AB> ビルバイン(最終決戦仕様)
商品内容 :本体、交換用手首左右各4種、ウイング・キャリバー用手首蓋左右、ウイング・キャリバーサポートパーツ、ショット・クローワイヤー(長/短)、オーラ・ソード、オーラ・ソード鞘、オーラ・ソード・ライフル、各種ジョイント一式、各種エフェクト一式、専用台座一式
商品素材 :ABS・PVC・ダイキャスト
サイズ :全高…約155mm
発売元:BANDAI SPIRITS
価格:19,800円(税込)
予約受付開始:2023年9月1日16時
お届け日:2024年2月発送予定

https://tamashiiweb.com/item/14616/

港魂
METAL ROBOT SPIRITS <SIDE AB> BILLBINE (Final Battle Ver.)
https://p-bandai.com/hk/item/N2696821001001

港魂?之前聖戰士既產品港魂有無開過訂?