Toysdaily 玩具日報

查看: 6512|回復: 75

[新品消息] SHF 動畫 NieR:Automata 尼爾:自動人形

S.H.Figuarts 2B

価格: 8,800円(税10%込) 8,000円(税抜)
一般店頭発売商品
発売日: 2024年01月

全高約150mm
材質: ABS、PVC製
セット内容
    ・本体
    ・交換用表情パーツ4種
    ・交換用手首左3種右2種
    ・ポッド042
    ・白の契約
    ・台座一式
https://tamashiiweb.com/item/14508/

S.H.Figuarts 9S

価格: 8,800円(税10%込) 8,000円(税抜)
一般店頭発売商品
発売日: 2024年02月

全高約145mm
材質: ABS、PVC製
セット内容
    ・本体
    ・交換用表情パーツ4種
    ・交換用手首左5種右3種
    ・交換用後頭部髪パーツ
    ・ポッド153
    ・黒の誓約
    ・台座一式
https://tamashiiweb.com/item/14546/

池袋展出

官方發售日
2024年01月20日

日本報告
https://hacchaka.net/archives/52104649.html

左bring arts

右bring arts

等埋BUZZmod 先決定入唔入 SHF
stonekeung01 發表於 18-1-2024 09:45 PM
日本報告
https://hacchaka.net/archives/52104649.html

睇相今次膠感十足, 或者BANDAI從來都係用呢種膠, 但好似其他廠的出品無咁膠喎
nela 發表於 19-1-2024 11:00 AM
等埋BUZZmod 先決定入唔入 SHF

Buzzmod靚好多但亦貴好多;SHF好似賣得好快就冇喇
頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
熱狗OO 發表於 22-1-2024 10:11 PM
4百入手,有支架附送 (近期的都有咁有良心? 我上星期買的奇異賢伴都有),可動不錯,除屎忽個切位的確唔太 ...

岩岩亦開番睇卡通, 喂好好睇喎! 尋晚一口氣睇左三集;

阿斷空我頭像先生講咸濕野請露出歸投來喇
熱狗OO 發表於 23-1-2024 04:23 PM
岩岩亦開番睇卡通, 喂好好睇喎! 尋晚一口氣睇左三集;

阿斷空我頭像先生講咸濕野請露出歸投來喇 ...

我有打機所以卡通睇少少已經冇睇,2B同A2都非常吸睛

版主唔該審查下999哥貼既意淫圖,以免影響各位毒L既純潔討論氣氛
見價回落幾草...仲未決定入唔入.....屋企已有3個size

WeChat 圖片_20240124100110.jpg

nela 發表於 24-1-2024 10:03 AM
見價回落幾草...仲未決定入唔入.....屋企已有3個size

你收藏的三隻無隻似動畫/game喎,買喇
官方發售日
2024年02月17日
stonekeung01 發表於 26-1-2024 12:00 PM
官方發售日
2024年02月17日

唔睇套劇就唔會買, 依家睇完中左毒就... 平就入埋佢喇, 應該都會插水的了; 及冷防BANDAI發癲出架飛機都要搵人坐, 而飛機黎講正太仔架黑色就靚好多