Toysdaily 玩具日報

查看: 4589|回復: 17

[新品消息] 2024年1月 ROBOT魂<SIDE MS> RX-79BD-1 BLUE DESTINY 1號機 ver.A.N.I.M.E.

ROBOT魂 ver.A.N.I.M.E. 機動戰士高達外傳 THE BLUE DESTINY 系列

https://twitter.com/t_features/status/1683077509125124096?s=20
終於覺醒SEED系搞唔掂要繼續番兜一年戰爭呀? 垃圾奸商的媽劇亭! 無性格! 呸!
雖然B社肯出THE BLUE DESTINY系列小弟係非常之歡迎,不過印象中THE BLUE DESTINY只出過Sega Saturn同名遊戲同埋漫畫,無動畫化過喎 (遊戲過場動畫另計)!放在「ver.A.N.I.M.E.」會唔會有D唔合適?
2014年展品

THOUTHER 發表於 24-7-2023 12:49 AM
雖然B社肯出THE BLUE DESTINY系列小弟係非常之歡迎,不過印象中THE BLUE DESTINY只出過Sega Saturn同名遊戲 ...

BD由於受歡迎後來都在好多高達GAME有出,

而呢兩隻機都岩一模多用嘛, BD2同3都係換個高達頭及改色姐, 而伊芙列特紫色版淫限喇肯定
THOUTHER 發表於 24-7-2023 12:49 AM
雖然B社肯出THE BLUE DESTINY系列小弟係非常之歡迎,不過印象中THE BLUE DESTINY只出過Sega Saturn同名遊戲 ...

咁其實都已經出過好多冇動畫化過既機體, 而且A.N.I.M.E.意思係action new imagination memory emotion, 唔係直係動畫既意思!
Bd123同伊佛列特全入手無誤
伊夫列特改, 我要!

ROBOT魂 <SIDE MS> RX-79BD-1 ブルーディスティニー1号機 ver. A.N.I.M.E.
価格: 9,900円(税10%込) 9,000円(税抜)
一般店頭発売商品
発売日: 2024年01月

全高約125mm
材質: PVC、ABS製
セット内容
    ・本体
    ・交換用手首左右各4種
    ・手首格納デッキ
    ・ブルパップ・マシンガン
    ・100mmマシンガン
    ・ショート・シールド
    ・交換用EXAM発動バイザー
    ・各種エフェクト一式
    ・各種ジョイント一式

https://tamashiiweb.com/item/14520/

唔訂囉, 兩款都竟然唔係魂限, 又成萬YEN, 大插水應該唔會既, 9折應該好輕易的
冇ANIME出係AMINE,咁幾時真ANIME?
呢件必入!
TAMASHII NATIONS STORE TOKYO

TAMASHII NATIONS STORE TOKYO
「ROBOT魂 15th Anniversary EVENT」