Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 魂限 SHF『龍珠Z』機械菲利 & 科爾多大王

而且杜拉的個性是喜歡速戰速決,不像悟空和比達過度自信,要睇到對方 Final Form 先肯罷休。杜拉一返去未來就二話不說,立即解決17,18號同斯路第一型。小弟很喜歡作者對杜拉這種不輕率的性格設定。就算係悟飯都衰過一次,自己變超二,驕傲玩弄斯路,結果出事。

原作者大件事啦
RIP

《龍珠》漫畫家鳥山明病逝 終年68歳
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intn ... 0308_00992_001.html

急性硬腦膜下血腫......美國個邊早前有好多個 打"金十"後發生的副作用

搜集七粒龍珠call條龍令佢復活先得喎

但有咁既機遇我梗係叫神龍賜我中六合彩好過喇
好難過...感謝鳥山大師既龍珠
兩蚊 發表於 27-2-2024 08:31 AM
佢應該冇得再變身
菲利係超級天才,可以變三次身
所以先讓位俾佢

本身菲利婡身係因為戰力太強,所以至壓抑自己做第一型態

如果老豆無呢個需要,就唔駛壓抑。

又或者佢已經變咗一次身,成為最強態(見造型同菲利第二型態差唔多,都係高大)
TAMASHII NATIONS STORE TOKYO