Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: stonekeung01

[新品消息] 2024年1月 SHF【龍珠GT】孫悟空 -GT-

yugi 發表於 31-1-2024 10:24 AM
嚴格上係有呢個素體遲d出新動畫個個變小了的玩具

DAIMA全部變哂細路 (當然我估打到咁上下, 會變番做大人)
真係唔想買落去喇

龍珠 SHF 娜美星同人造人啲角色都出哂咁滯
睇嚟之後會主打GT 同DAIMA
兩蚊 發表於 31-1-2024 01:27 PM
DAIMA全部變哂細路 (當然我估打到咁上下, 會變番做大人)
真係唔想買落去喇

人造人篇仲有未來悟飯,斯路第二型態,黑背心露手臂杜拉,17,18 2.0,悟飯超二 3.0,布羅尼變做大隻佬前個果籃毛形態
G3X 發表於 1-2-2024 07:06 AM
人造人篇仲有未來悟飯,斯路第二型態,黑背心露手臂杜拉,17,18 2.0,悟飯超二 3.0,布羅尼變做大隻佬前個果籃 ...

仲有布歐篇, 希望新動畫唔好拖慢z個進度
其實龍珠要出, Z篇仲有好多野可以出, 而且新BODY亦可以重出一次舊果堆...B大點會比佢完
denniskwong 發表於 1-2-2024 09:44 AM
其實龍珠要出, Z篇仲有好多野可以出, 而且新BODY亦可以重出一次舊果堆...B大點會比佢完 ...

但今年SHF出龍珠玩具的quota始終都係會俾DAIMA分薄咗,好彩小弟對DAIMA零興趣,睇黎今年應該可以慳唔少錢!

其實由10年前嘅神與神開始玩轉色到遊戲卡game 玩多重時空
已經消耗哂我哋龍珠迷嘅情懷

講真已經好攰... 想佢快啲完唔好再新嘢...