Toysdaily 玩具日報

查看: 2011|回復: 17

[新品消息] MG限定 1/100 GUNDAM F90用 Mission Pack J型 & Q型

J型

Q型

MG 1/100 ガンダムF90用 ミッションパック Jタイプ&Qタイプ
1/100スケール組み立て式プラモデル
製品素材:PS
セット内容:Jタイプ装備一式 / Qタイプ装備一式
発売元:BANDAI SPIRITS
価格:2,420円(税込)
2023年11月発送予定
https://hobby.dengeki.com/news/2002116/

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我諗緊呢度有無人會追晒26套呢? ....
PBHK
MG 1/100 MISSION PACK J-TYPE & Q-TYPE for GUNDAM F90 [2023年12月發送]
https://p-bandai.com/hk/item/N2654099001001

熱狗OO 發表於 12-7-2023 09:58 AM
我諗緊呢度有無人會追晒26套呢? ....

都會呀
stonekeung01 發表於 12-7-2023 10:36 AM
PBHK
MG 1/100 MISSION PACK J-TYPE & Q-TYPE for GUNDAM F90 [2023年12月發送]
https://p-bandai.com/hk/i ...

呢兩款你話係水星的魔女的雜兵機都無違和感.... 不過色比較齋反而我覺得順眼
Q型背後個四塊野咩玩法?
clivemak 發表於 12-7-2023 01:18 PM
Q型背後個四塊野咩玩法?

推進器,類似GP01-FB可以微調方向增加機動性,需要時可以當飛彈用,日後進化成十字先鋒(F91敵人)隊長級背後果排推進器。
今次依兩個形態外型ok喎, 藍色形態嗰個我諗起robot魂Rx178 mark II加裝甲嗰個版本嘅影子 ,完全好過之前嗰個什麼太空型( 我費事摷返係咩啦), 好似之前啲遊戲或動畫, 一條大魚嘅身體上加上手同腳咁, 之前嗰個太空型版本配件真係太醜樣,頂佢唔順, 簡直惡夢
s0014028 發表於 12-7-2023 03:54 PM
推進器,類似GP01-FB可以微調方向增加機動性,需要時可以當飛彈用,日後進化成十字先鋒(F91敵人)隊長級 ...

我見佢2+2又得, 1+3又得, 好搞嘢
隻J好似Age 1 Gransa,而Q就似GP-03S Stamen
仲有得出??佢个形态好唔得
THE GUNDAM BASE TOKYO 展出

https://hobby.dengeki.com/news/2058861/

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
咁多套裝甲...有冇師兄隻高達本體已經玩到殘晒...
有26隻本體咪唔使換囉!仲可以組成一隊特殊戰隊
CD-ROM 發表於 1-9-2023 09:55 PM
有26隻本體咪唔使換囉!仲可以組成一隊特殊戰隊

1號機,2號機,II型,火星型再+1號多26隻共30隻先可一次show所有形態。