Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Blitzway CARBOTIX Black Getter 黑三一萬能俠

wiswis 發表於 3-7-2023 05:58 PM
點解Blitzway呢間野下下要收人過2K?佢何德何能?同樣價錢去到笨大出又會被人罵黑心商人,難道Blitzway係良 ...

咁你要問吓話Bandai係黑心商人嘅人,睇吓佢哋覺唔覺得Blitxway 係良心商家。咁先啱邏輯。

我有佢哋嘅阿童木Deluxe Boxset,我覺得超值。
CARBOTIX系列,5pro時期已經係上色同還原度嘅保證
唔知是否玩魔改太多,呢D元始版,睇落去無咩特色,得個大字。

小弟未玩過呢個系列,只可以以貌取人。Sorry!
佢算係最大隻嘅水筒getter, 所以買完擺出嚟係唔同啲。上次隻紅色好多人都係睇完實物先至忍唔住,因為比想像中大還原度高。魔改同埋還原度,就真係各有喜好
如果佢會出返之前出過灰模嘅嘢,應該仲有隻真三一

好幾年前已經有版
donsuper 發表於 4-7-2023 02:53 PM
如果佢會出返之前出過灰模嘅嘢,應該仲有隻真三一

我比較想要 絕對無敵獅人鳳
獅人鳳都期待,不過唔知呢啲變形嘢得唔得,隻百獸王就好靚,不過合體方法差太遠冇得比較
有店開仟五樓下,比想像平很多,入得過!
黑三一暫時個人覺得外型最正無魔改係千值個隻,唔計質量。
真三一有望
當年買千值都好似要千二千三?但可惜太細同唔好扭!
Blitzway隻紅三暫時係我水桶三中最愛

我都有千值哩對, 唔駛過千,好似750左右
隻Blitzway紅三一,玩過就知超值,當年二千頭入都唔覺貴,還原度最高。
faixwong 發表於 4-7-2023 10:07 PM
隻Blitzway紅三一,玩過就知超值,當年二千頭入都唔覺貴,還原度最高。

認同!Blitzway喺按之前Medicom隻非可動大膠去做,隻大膠非常還原。