Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 大癲之Metal Build GN ARMS

超巨大嘅Metal Build!大癲!當我拎佢上手時,我超興奮,所有零件又大又重!今次真係可以話真正嘅Metal Build。佢有多種形態。但我最鍾意始終都係飛機同裝上 Exia 嘅形態。呢套真係我收到過的最令人驚訝的MB。如果你未有,我會為你感到難過,希望你可以盡快用正常價錢入手,呢隻真係好玩。我依家勁期待Type-D parts!呢個禮拜六日睇吓有冇時間影多啲相先

唔難過既, 對於好多人黎講太大位真係問題, 正價就無可能喇, 等十年後再販先算
所以話 bandai 點會死錯人 自家貴價野梗係博到盡出得最好
其他野都係見好就收

chsimon 發表於 1-7-2023 05:30 AM
所以話 bandai 點會死錯人 自家貴價野梗係博到盡出得最好
其他野都係見好就收

親生仔即係親生仔,高達產品點都要出盡奶力保住招牌。
熱狗OO 發表於 30-6-2023 10:36 PM
唔難過既, 對於好多人黎講太大位真係問題, 正價就無可能喇, 等十年後再販先算  ...

土地真係一個問題,搞到我都唔夠膽開多一隻
chsimon 發表於 1-7-2023 05:30 AM
其他野都係見好就收

如果出得唔好,一定俾人插死,依家有經驗,之後出隻流星號就好有信心
fallout8 發表於 1-7-2023 09:19 AM
親生仔即係親生仔,高達產品點都要出盡奶力保住招牌。

好彩我係高達fan, 雖然都有儲其他mb,但真係覺得冇高達出得咁好
clpcmt 發表於 1-7-2023 05:45 PM
土地真係一個問題,搞到我都唔夠膽開多一隻

黎緊出綠色TYPE-D你都要買多隻架喇
熱狗OO 發表於 2-7-2023 09:29 PM
黎緊出綠色TYPE-D你都要買多隻架喇

已經買咗 ^_^”