Toysdaily 玩具日報

[新品消息] V.F.G. MC-12 Macross Δ VB-6 Konig Monster

售價:14,850 yen
發售日:2023年11月

機体全長(シャトル)…約225mm、機体全高(デストロイド)…約280mm、素体全高:約155mm
素材:PS/ABS/PVC

DATA
V.F.G. MC-12 マクロスΔ VB-6 ケーニッヒ・モンスター
  • プラモデル
  • ノンスケール
  • サイズ:機体全長(シャトル)…約225mm、機体全高(デストロイド)…約280mm、素体全高:約155mm
  • 素材:PS/ABS/PVC
  • 発売元:青島文化教材社
  • 価格:14,850円(税込)
  • 2023年11月発売予定
呢款反而好OK喎! 基本上你當無條女齋部機都抵買呀, 原ARCADIA的MONSTER今日貴到阿媽都唔認得吧?

此系列之前有出過乜?
熱狗OO 發表於 26-6-2023 08:20 PM
呢款反而好OK喎! 基本上你當無條女齋部機都抵買呀, 原ARCADIA的MONSTER今日貴到阿媽都唔認得吧?

此系列之 ...

哦頂, 睇真D係 PLA-MODEL! 要砌既!
其待好耐,正,必買,最好遲下出雪露,重甲VF25就更好
熱狗OO 發表於 26-6-2023 08:20 PM

此系列之 ...

要成14,850羊
VFG系列都係換件變形(唔一定係壞事), 另加補色地獄

如果你要講哩隻的好處, 就係要補色的地方少

女女同壽屋果D有一段距離, 但比Plamax好
sniperxp 發表於 27-6-2023 11:43 AM
要成14,850羊
VFG系列都係換件變形(唔一定係壞事), 另加補色地獄

要砌就唔買囉, 等BANDAI版寵幸喇, 或者A記再販; 呢隻機係好有特色值得擁有既
熱狗OO 發表於 27-6-2023 12:01 PM
要砌就唔買囉, 等BANDAI版寵幸喇, 或者A記再販; 呢隻機係好有特色值得擁有既  ...

咁笨DX超合金果隻Konig Monster 都好正
Bandai 隻 DX合金 Monster嘅比例係同 HMR MACROSS系列最接近,放埋一齊超正!