Toysdaily 玩具日報

查看: 3889|回復: 20

[新品消息] SDCC 2023 限定 龍珠Z SHF & Figuarts Zero

S.H.Figuarts SUPER SAIYAN SON GOKU &SUPER SAIYAN 2 SON GOHAN-Exclusive Edition-Available at San Diego Comic-Con

S.H.Figuarts RADITZ & SON GOHAN -KID--Exclusive Edition-Available at San Diego Comic-Con

S.H.Figuarts MAJIN VEGETA-Exclusive Edition-Available at San Diego Comic-Con

Figuarts ZERO [EXTRA BATTLE]SUPER SAIYAN GOGETA-Fusion Reborn--Exclusive Edition-Available at San Diego Comic-Con

https://twitter.com/TamashiiNati ... 06376496717826?s=20

悟飯比達算係出得差個幾隻,重新出過就差唔多
隻超2比達都唔肯改番個新髮型
最想要係... 小童悟飯
但係又唔想入多隻那迪斯
acefung2012 發表於 16-6-2023 12:15 PM
悟飯比達算係出得差個幾隻,重新出過就差唔多

依隻悟飯接地勁差,等出隻新非戰損
你真係點可能估到笨大竟敢可以連呢個幻影嘅悟空都可以出…
睇吓有冇行貨,如果冇嘅話就要硬食炒價
laiken 發表於 16-6-2023 02:19 PM
你真係點可能估到笨大竟敢可以連呢個幻影嘅悟空都可以出…

其實有玩過扭蛋嗰啲就知
笨大喺「一模多用」原則下, 係冇嘢唔敢出...

不過估唔到佢兩隻一set 咁出
一set 出 ,夾我再買
行你個街,次次會場都用透明色頭髮,通販就實色,攪到一d都唔統一。
loikaleong 發表於 17-6-2023 02:11 AM
行你個街,次次會場都用透明色頭髮,通販就實色,攪到一d都唔統一。

好統一,就係分咗特別會場版,同普通大貨版兩個系列
兩蚊 發表於 16-6-2023 12:37 PM
最想要係... 小童悟飯
但係又唔想入多隻那迪斯

小弟反而想要戰損超2悟飯而唔想要透明悟空。
果隻小童悟飯似乎只係一舊「硬膠」,至少小弟見唔到有關節,頂多可以換頭。
THOUTHER 發表於 17-6-2023 10:43 AM
小弟反而想要戰損超2悟飯而唔想要透明悟空。
果隻小童悟飯似乎只係一舊「硬膠」,至少小弟見唔到有關節, ...

同隻透明悟空一對,9成無左原本粒超一頭
Here's a look at the 3 S.H.Figuarts Dragonball Z -Exclusive Edition- items that will be available at SAN DIEGO COMIC CON this year!

https://www.instagram.com/p/Ct5O ... id=MzRlODBiNWFlZA==