Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Vince

[Hot Toys] Kamen Rider 幪面超人 Black Sun

newnov 發表於 28-7-2023 09:45 AM
問題係2025年都唔知出到貨未

HT poster 講了 BS / SM 2只現貨100只會場賣哂, 訂既今年內出貨
大丈夫 發表於 28-7-2023 09:46 AM
在NyC有咩办法机会入手,想买啊!!!

日網 HLJ 有開訂, 相信 sideshow 日後都會開訂吧
有無Ching 買左?想知實物如何?
老實人 發表於 2-8-2023 09:58 PM
有無Ching 買左?想知實物如何?

爆箱兄弟 + BBQ 開箱片:

都有睇過,係幾正,佢講到腎石個下都笑左出黎
nela 發表於 28-7-2023 10:01 AM
HT poster 講了 BS / SM 2只現貨100只會場賣哂, 訂既今年內出貨

但你信咩?奇異博士,八爪魚博士嗰啲兩年前嘅到而家都無
newnov 發表於 12-8-2023 09:00 PM
但你信咩?奇異博士,八爪魚博士嗰啲兩年前嘅到而家都無

可能東映賣拉臣時有呢個term 。否則唔會列明

????【會場特別珍藏版】
????. 《幪面超人BLACK SUN》黑日1:6比例珍藏人偶 (特別版)
????. 《幪面超人BLACK SUN》影月1:6比例珍藏人偶 (特別版)
* 另備有黑日及影月1:6比例珍藏人偶 (特別版) 各100套現貨產品,於動漫節首天 (7月28日) 給持有「頭籌卡」人士優先及參加者現場選購,數量有限,先到先得,現貨售罄後即接受預訂,並於今年內派貨

還有人記得電單車嗎?
好好奇BBQ依家重有冇上TD....
fallout8 發表於 7-9-2023 09:13 PM
好好奇BBQ依家重有冇上TD....

應該無